• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki
juz czuje sie troche lepiej chodz dalej mam te okropne plami na szyi i dzisiaj wzbudzalam niezla sensacje :baffled:

Niusia czy ja dorze przeczytalam ze jest nowa fasolineczk na BB kochana gratuluje Ci z calego serduszka teraz to juz musisz dbac o siebie i wez to zwolnienie z pracy bo sie wykonczysz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pozdrawiam wszystkie dziewczynki
ja postanowilam troche sie wstrzymac ze strankami chce na razie sie pozadnie przebadac i wtedy do dziela no i musze w koncu dokonczyc wszystkie sprawy bo inaczej bede sie stresowac a to przeciez nie sluzy fasolince:rofl2: no i chce wrocic do rownowagi psychicznej jest w sumie co raz lepiej :happy::happy::happy:

reklama
aneto mi kilka dni temu tj w dniu pierwszej wizyty u nowego gin po poronieniu stluklo sie lusterko,ehh nie pamietam abym kiedys stlukla wiec sie tez przerazilam.

Zakupilam dzis wiesiolek GAL ale nalezy go brac tylko do owulacji(wiecie moze dlaczego?),tylko w tym problem ze ja nie wiem kiedy teraz mam owulacje.Pierwsza @ po czyszczeniu mialam 16.08. wiec na to wychodzi ze juz mam teraz nie brac wiesiolka?

Witaj Marta. Wiesiołek bierzę się od pierwszego dc do owulacji bo wspomaga śluz, a potem nie powinno się brać bo może zaszkodzić z zagnieżdzeniu się zarodka itp.Więc bierzemy mniej wiecej od1dc do 14..dc.. zacznij wiec barć od dnia nastepnej @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry