• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pixella więc zyczę Tobie i mężowi przede wszystkim oby ta praca była tą pracą wymarzoną i żeby wszystko było po Waszej myśli kochani. Gratuluję.

Marzenko a jak tam zapiekaneczki? Zostało coś dla mnie :laugh2:
Uda Ci się napewno... tylko Bóg wie kiedy ale napewno się uda. Jak nie za pierwszym razem to za drugim.. ale się UDA. Będziesz miała upragnioną dziewczynkę

Agula Irl a Ty jeszcze chwila i znów będziesz molestować swojego M... ciekawe jak On to wytrzyma ;-) i ta sexi bielizna nie pomoże... będzie miał już dość ;-):-D

Madzia I Twojemu M uda znaleźć się dobrą pracę. Tylko właśnie na dobrą pracę trzeba chwilkę poczekac.. tylko czasem coś się uda od ręki. Ale będzie dobrze.. napewno uda się przed wyczyszczeniem konta ;-):-)
Madzia mój ginek ten fachowiec też mówi tak jak i Andzi (mam w granicach 2,5 tsh) mówi że dla niego jest to za dużo powinno być do 1!!!

Pati mówiłam idź się zapisz na termin... nie jest teraz lekko iść do jakiegoś lekarza. Ale spróbowac możesz też w innej przychodni bo nie ma w ginekologi rejonizacji i możesz wszędzie przyjść i wszędzie muszą Cię przyjąć. Ja tak łaziłam gdzie chciałam.. szukałam najlepszego lekarza..(znalazłam prywatnie ale to szczegół ;-)) I wiem że w jednej przychodni czeka sie kilka tygodni czy miechów na wizytę a w innej od reki się dostajesz.. ja zawsze szłam tam gdzie przyjmują od ręki.. idę i chodzę odrazu do gabinetu..
Zawsze chodziłam też prywtanie do mojej ginki.. (żeby mieć pewność) ale i tak nic to nie dało...ehh

reklama
Madzia ja myślę swoje robię swoje. Chodzę tylko teraz po szpitalach, klinikach, lekarzach i wszędzie tylko kasa i kasa i kasa i kasa... zobaczymy czy coś z tego wyniknie na plus. Wierzę w Opatrzność Bożą... ale ta droga nie jest usłana różami, choć wiem wiem nikt nie obiecywał że będzie łatwo.
Tak naprawdę to nie wiem na czym stoję. Zobaczymy jak porobię wszystkie badania i będę miała następną wizytę u mojego Ginka przez duże G.
Ale to termin bardzoooooo odległy bo nie mam co isć do niego bez badań bo i po co.
Tyle o mnie :sorry2:

aaaa wlasnie skończyły się wakacje i widać że nasze dziewczynki lubią seriale.. faktycznie.. pisały że na to czekały...

niektóre męczą swoich Mężów.. ale tym jest to wybaczone :laugh2:

ale reszta??? gdzie jesteście?

Dobra dziewczynki jak takie tutaj pustki to i ja zmykam do męża.
Dzisiaj wcześnie się położymy spać bo jutro trzeba wybrać się do producentów po towar i zając troszkę wiecej firmą bo przez te choróbska ostatnio troszkę mamy z mężem zaległości. A tutaj nie ma że boli.. trzeba zawsze być w pełni sił.. takie to są uroki pracy na siebie.
Ale nie narzekam :tak:

Całuję Was wszystkie
Czekam na kolejne dobre wieści.
Pati raz jeszcze z calego serca gratuluję i będę Ci dzielnie kibicować przez następne 8 miesięcy!!!

Madziu dobranoc Tobie życze...

Wam też dziewczynki słodkich snów.

Alicja?? Jak tam się czujesz? Jak opuchlizna? Nic dzisiaj się nie odzywasz? Mam nadzieje ze wszystko OKI....

Sylwia dobranoc :tak:

Andżi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Buziam Was wszystkie

8 przeglądajacych ze mną 9.. i zero postów :crazy: komuś się oberwie :-D:laugh2:

jak mi się nie chce od Was iść.. ale bez sensu pisanie samej do siebie..

hmmm :confused: chyba że Wam coś zaśpiewam????:sorry2::laugh2: Dawno swojego wokalu nie wykorzystywałam :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry