• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga Irl, jeszcze nie wymiotuje. W tamtym tygodniu były dni, że mi niedobrze było. Dzisiaj to od rana ryczałam. Teraz trochę mi przeszło. Jestem trochę zmęczona i dzisiaj sobie godzinną drzemkę walnęłam. Poszłam do sklepu po chleb (2 bloki dalej) i jak przyszłam to byłam ledwo żywa, no i się położyłam na chwilę i zasnęłam. Potem było mi troszkę słabo po tym spaniu. Teraz sobie siedzę na balkonie i czytam książkę. Będę musiała zrobić zakupy książkowe, bo jak tę przeczytam to nie wiem co będę czytała. Mam takie "Matka i dziecko", "Nasze dziecko", ale boję się je czytać...

Witam dziewczynki wpadłam się przywitać :-)
niestety jeszcze nienadrobiłam zaległości w czytaniu ;-)
dzis sie zapisałam na usc jednak termin mnie zmartwił 26 września ale Pani powiedziała, że to bedzie akurat 7tc wiec powinno być juz ładnie wszystko widać.... a ja myślałam , że bede troszke spokojniejsza a tu wizyta 23 a usg 26 wiec troszke sie jeszce postresuje. Jutro powtarzam test tak dla pewności no i oby do 23 tak bardzo sie boje ale wierze ze bedzie dobrze bo przeciez dwa razy nie moze powtorzyc sie taka sytuacja mam nadzieje ze jak pojdziemy z M na usg to zobaczymy mała fasoleczke :-)

pozdrwaiwm dziewczynki :-)

Also - co do książki o wiadomej tematyce - ja kupiła sobie "ciężarówka przez 9 miesięcy" z lekkim poczuciem humoru napisana. Doczytałam co prawda do 10 tygodnia - ale przyjemnie się czytało:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry