• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Myślę nad "Magiczne słowa" albo "Moje powietrze"....?? No, nie wiem, nie wiem...

Agi...a cóż to za pesymizm, skoro dzidzia rośnie i bije jej serduszko? Skąd owy niepokój? Może źle wiek ciąży policzyłaś? Okres, to nie apteka, a jajniki nie zegarki!

Cyniczna - ja dzisiaj przezwyciężyłam psychiczny opór przed przytulankami. M był wniebowzięty:-):-):-):-)

Cięzkie decyzje ze ślubem. Ja chciałam maly bukiet z róż herbacianych - a ten był trochę większy - zamiast brokułów był średni kalafior:-D:-D:-D Ale nie było źle.

Chcieliśmy tańczyć do kołysanki dla nieznajomej perfrektu ale nie powiedziliśmy zespołowi wcześniej okazało się, że nie znają i tańczyliśmy do wielkiej miłosci krajewskiego. Ja nie robiłam ze ślubu wielkiego halo i podchodziłam do wszystkiego z humorem i było super. Podstawowa zasada - to tylko 1 dzień, nie wszystko musi być idealnie;-) Goście mówili, że było super bo my byliśmy wyluzowani:-):-):-)

Magdalenka, ja jestem super wyluzowana... nic nie załatwilam hahahaha :) Ale do "wielkiej miłości", ani do "jak anioła głos" ani do "prócz Ciebie nic" nie zakołysze kuperkiem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry