Charlotte21
Fanka BB :)
@maeria jestes jedna z pierwszych osób ktorzy tez mysleli o tych imionach. Żona akurat dla nas juz za bardzo światowe
@Madlein Aniela tez była na mojej liscie ale maz ja wykreslil
o Tosi (Antoninie) mowil mąż od poczatku, ale moja siostra ma to imie wymarzone dla corki (sama nie ma jeszcze dzieci) i woedzialam że bedzoe się buntować. Ale zamiast Tosia to myslalam tez o imieniu Tola.
tylko dosyc krotki . Nazwisko tez mamy 4 literowe. To by sie w urzędowych kratkach miescila. 
Maz wymyślił jeszcse Tomiła ale nie chce chyba az tak starodawnie
Dobrawa tez fajne. Ale szukalam tak aby zdrobnienie pasowalo tez do straszej kobietki
@nnat. No to samo mówi maz. Ale jakos tak chce aby bylo takie samo
moze i głupie to ale tak czuje sie leoije jak Malutka bedzie miala inne niz wszyscy
@roki_1991 mamy wlasnie kuzynke Miłke, taka angetke (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) ze już widze jak mowi że to imie wybrane to ona jest wyjatkowa
chociaz pewnie i by pasowalo do naszej malej wariatki
Wlasnie dla chłopca to mieliśmy wybrane. Miał być Stefan lub Kazik. A dla dziewczynki kompletnie nic. I do tej pory wiszą propozycje na tablicy i jest tam wlasnie Mirka i Lidka
woec moze jak ja zobacze to bede wiedziala
Chociaz jeszcze zanim poznaliśmy plec (dopiero na polowkowych) to śniło mi sIe ze w wozku znajomej pokazywałam "a to moja corka Lidzia"
@Madlein Aniela tez była na mojej liscie ale maz ja wykreslil

Maz wymyślił jeszcse Tomiła ale nie chce chyba az tak starodawnie
@nnat. No to samo mówi maz. Ale jakos tak chce aby bylo takie samo

@roki_1991 mamy wlasnie kuzynke Miłke, taka angetke (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) ze już widze jak mowi że to imie wybrane to ona jest wyjatkowa

Wlasnie dla chłopca to mieliśmy wybrane. Miał być Stefan lub Kazik. A dla dziewczynki kompletnie nic. I do tej pory wiszą propozycje na tablicy i jest tam wlasnie Mirka i Lidka
Chociaz jeszcze zanim poznaliśmy plec (dopiero na polowkowych) to śniło mi sIe ze w wozku znajomej pokazywałam "a to moja corka Lidzia"