mohaaa
Fanka BB :)
Ja miałam 264, 307 i teraz 37. Odstępy 4-DnioweTak, ja w poprzedniej miałam 54 a po dwóch dniach praktycznie taka sama i zaczynało się krwawienie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam 264, 307 i teraz 37. Odstępy 4-DnioweTak, ja w poprzedniej miałam 54 a po dwóch dniach praktycznie taka sama i zaczynało się krwawienie
Strasznie mi przykro, ciągle wierzyłam, że może to była jakaś pomyłka w laboratoriumBeta 37. Gin powiedział, ze nie mam dziś przychodzić. Dopiero jak skoncze krwawić to do kontroli. Dziewczyny czy to mogła być biochemiczna? Co myślicie?
Strasznie mi przykro...nie wiem co powiedzieć. Trzymaj sie mocno. !Beta 37. Gin powiedział, ze nie mam dziś przychodzić. Dopiero jak skoncze krwawić to do kontroli. Dziewczyny czy to mogła być biochemiczna? Co myślicie?
Ja miałam 264, 307 i teraz 37. Odstępy 4-Dniowe
Pewnie ze tak, rozgosc się ! Tu zawsze ktoś służy pomocą [emoji8]Cześć wszystkim...
Czy mogę do Was dołączyć ?![]()