annkow111
Fanka BB :)
Mnie zawsze boli w 1 dc. I zastanawiam się czy to nie wpływ hormonówNo właśnie... ja chyba tez mam migrenę. Ostatnie kilka miesięcy przed każda miesiączka nie byłam w stanie normalnie funkcjonować, tabletki nie pomagały...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie zawsze boli w 1 dc. I zastanawiam się czy to nie wpływ hormonówNo właśnie... ja chyba tez mam migrenę. Ostatnie kilka miesięcy przed każda miesiączka nie byłam w stanie normalnie funkcjonować, tabletki nie pomagały...
Czekam niezmiennie na wieści od Ciebie@nnat. Witajmiło, że pytasz. Powoli wracamy do normalności i może w końcu do starań choć wiem, że to potrwa u nas zanim się uda ale już widać światełko w tunelu
![]()
A co tam u Was? Jak tam Zuzia?![]()
Kochana mi pomagało poleżeć w ciemności albo pójść spać. A jak nie, to paracetamol.Wczoraj tak mi głowa pękała cały wieczór, myślałam, ze umrę. Do tego było mi niedobrze ;( wzięłam Apap, bo to paracetamol i czytałam, ze w ostateczności można. Macie jakieś swoje sposoby na ból głowy?
Czekam niezmiennie na wieści od Ciebiejka wyniki badań męża?
U nas dobrze, Zuzka rośnie jak na drożdżach, jest szalenie predka, już raczkować próbuje, nawet się udało parę kroczków zrobić
Kochana mi pomagało poleżeć w ciemności albo pójść spać. A jak nie, to paracetamol.
Co do opieki po porodzie, macie świadomość że to jest też ta opieka która przysługuje na dziecko?? Wykorzysta mąż od razu 2 tygodnie opieki po porodzie, a nie daj Bóg dziecko i wy zachorujecie, to już mąż nie moze wziąć wolnego z tytułu opieki??
Na opiekę nad dzieckiem do lat 14 jest 60 dni, więc spokojnie potem można wziąć więcej ;-)
To dlaczego nam mówili wszędzie o 14 dniach i my z tego nie skorzystaliśmy?!Presja ta twoja córkamoja w październiku to nie jeszcze obracać nie umiała A twoja już kroczki robi ❤❤
A co do opieki to tak jak pisze witch, jest jej wiecej więc spokojnie![]()
Wścieknę sięBo na członka rodziny powyżej 14 r.ż. jest 14 dni ;-)
Czekam niezmiennie na wieści od Ciebie [emoji6] jka wyniki badań męża?
U nas dobrze, Zuzka rośnie jak na drożdżach, jest szalenie predka, już raczkować próbuje, nawet się udało parę kroczków zrobić [emoji28]
Kochana mi pomagało poleżeć w ciemności albo pójść spać. A jak nie, to paracetamol.
Co do opieki po porodzie, macie świadomość że to jest też ta opieka która przysługuje na dziecko?? Wykorzysta mąż od razu 2 tygodnie opieki po porodzie, a nie daj Bóg dziecko i wy zachorujecie, to już mąż nie moze wziąć wolnego z tytułu opieki??
Ale wiesz że jak Ty jesteś w domu na macierzyńskim to mąż już nie może wziąć L4 na dziecko? U nas była sytuacja że starsza miała zapalenie oskrzeli jak ja miałam cc... Znaxzy już końcówkę,ale na czas mojego szpitala mąż musiał brać na nią zwolnienie... ile było potem udowadniania że ja w tym czasie byłam w szpitalu [emoji2356] A u jednej z dziewczyn na listopadówkach w takiej samej sytuacji już ZUS nie wypłacił... ale nie pamietam dlaczego [emoji2368]
Bo takie zwolnienie przysługuje tylko w momencie kiedy nie ma innej osoby która może sprawować opiekę. Potem dostaje się kilka stron wniosku do ZUS do wypełnienia [emoji23]