Nadzieja_31
Fanka BB :)
Zamienię kwas foliowy na pregne start i zobaczę jak będzie. Pamiętam, że z córką w pierwszej ciąży brałam luteinę i magnezin comfort przez cały okres ciąży no i dziś mam 3,5-letnią bystrzachę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za marzenia się nie płaciNa bogato widzę [emoji23]
Za marzenia się nie płaci [emoji23] co tam u Was?![]()
@Jivka Widać, że wszędzie Łucji pełno, żywiołowa dziewczynka [emoji16][emoji3059] nie zachęciłaś do posiadania bliźniaków [emoji23]
U nas chodzenie i wymuszanie już na całego wiec jest wesoło [emoji23] Nie wyobrażam sobie dwóch takich gagatków mieć i dziekuje sobie że nie wpadłam na mała różnice wieku tylko mam 7 lat [emoji16] ŁUCJA zbój pozdrawia !Zobacz załącznik 1185086
Zobacz załącznik 1185087
Zobacz załącznik 1185088
Ale rozbójnik małyU nas chodzenie i wymuszanie już na całego wiec jest wesoło [emoji23] Nie wyobrażam sobie dwóch takich gagatków mieć i dziekuje sobie że nie wpadłam na mała różnice wieku tylko mam 7 lat [emoji16] ŁUCJA zbój pozdrawia !Zobacz załącznik 1185086
Zobacz załącznik 1185087
Zobacz załącznik 1185088
Jeden gin mi polecił pregne, Etruzil i wit. D, drugi acard, wiesiołek, Prewenit, Falvit i koniecznie cynk i selen dla mnie i męża, a magnez i omegę sama zaczęłam brać na poprawę endometrium.@Takaja123 @mohaaa Dziękuję dziewczyny za podpowiedź, dużo tego wymieniłyście. Na początek zamienię kwas foliowy na pregne start, a resztę to nie wiem czy brać czy nie. Wy same te leki sobie zaczełyście brać czy po zaleceniu przez lekarza?
Mój ginekolog jak zapytałam co mam brać to powiedział, że tylko kwas foliowy, a druga ginekolog, która mnie w zastępstwie ostatnio badała poleciła ovulomed max.Jeden gin mi polecił pregne, Etruzil i wit. D, drugi acard, wiesiołek, Prewenit, Falvit i koniecznie cynk i selen dla mnie i męża, a magnez i omegę sama zaczęłam brać na poprawę endometrium.
Ale rozbójnik mały [emoji16] u nas też grzybek jest w użyciu [emoji28] uratował mnie nie raz [emoji28]
Starsza córa tak się gryzc daje? [emoji38]
@Takaja123 ja też marzyłam o bliźniakach, ale i Zuzka to tornado, więc chwała Bogu, że mnie nie posłuchał [emoji28]