reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Dziewczyny, dostalam wlasnie @. Rowno miesiac po zabiegu. Narazie tylko troche boli brzuch i wyglada na to ze nie bedzie tragedii, a troche sie obawialam, ze bedzie mocno bolec i leciec.... Czyli u mnie dzis 1dc nowego. Teraz zastawiam sie jak obczaic owulacje po? Chodzilam na stymulacje i monitoring, takze wiedzialam co i jak, teraz bede musiala sama ogarnac. Lekarz dal czas do konca listopada, jak nie to przyjsc znowu do niego na stymulacje. A Wy jak dzialalyscie same, testy owulacyjne, czy seks co drugi dzien? Ja do konca sie nie znam na tych testach, bo mi roznie wychodzily :(
Polecam mierzenie temperatury + ewentualnie testy owu

reklama
A polecisz jaki termometr? Kurcze, nie mierzylam nigdy i nie wiem nawet w co zainwestowac, a chcialabym cos zamowic a necie juz dzis, zeby doszlo na czas.

Cześć dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik wczorajszej bety wynosi 94.05 mlU/mL, jutro idę powtórzyć czy jest przyrost a w piątek wizyta u ginekologa. Pielęgniarka mi powiedziała, że poniżej 100 nie uznają, że jest ciąża i mam powtórzyć badanie czy jest przyrost. Mam nadzieję, że jutro będzie wyższy wynik.

Cześć dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik wczorajszej bety wynosi 94.05 mlU/mL, jutro idę powtórzyć czy jest przyrost a w piątek wizyta u ginekologa. Pielęgniarka mi powiedziała, że poniżej 100 nie uznają, że jest ciąża i mam powtórzyć badanie czy jest przyrost. Mam nadzieję, że jutro będzie wyższy wynik.
Trzymam kciuki, bedzie ok :)
U mnie dzis pierwszy dzien @ po zabiegu

reklama
A czemu niby ponizej 100 nie uznają, skoro od 5 wzwyż jest wynik pozytywny?

Do góry