Charlotte21
Fanka BB :)
U nas wszystko. Temperaturę mierzyłam, testy owulacyjne zawsze mi sie pokrywały z monitoringiem. Ale i tak najskuteczniejsze jest przytulanie co drugi dzien. Kontrola czesto stresuje i nie idzie jak trzebaHej Dziewczyny, dostalam wlasnie @. Rowno miesiac po zabiegu. Narazie tylko troche boli brzuch i wyglada na to ze nie bedzie tragedii, a troche sie obawialam, ze bedzie mocno bolec i leciec.... Czyli u mnie dzis 1dc nowego. Teraz zastawiam sie jak obczaic owulacje po? Chodzilam na stymulacje i monitoring, takze wiedzialam co i jak, teraz bede musiala sama ogarnac. Lekarz dal czas do konca listopada, jak nie to przyjsc znowu do niego na stymulacje. A Wy jak dzialalyscie same, testy owulacyjne, czy seks co drugi dzien? Ja do konca sie nie znam na tych testach, bo mi roznie wychodzily![]()
Bzdety jakies gadają. Jak można mówić takie rzeczy. 100 to juz duzy wybnik. Ja w dzien spodziewanej miesiaczni mjalam ledwo 48 i mowili ze wvzesna ciaza. Wiec na pewno bobas jestCześć dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik wczorajszej bety wynosi 94.05 mlU/mL, jutro idę powtórzyć czy jest przyrost a w piątek wizyta u ginekologa. Pielęgniarka mi powiedziała, że poniżej 100 nie uznają, że jest ciąża i mam powtórzyć badanie czy jest przyrost. Mam nadzieję, że jutro będzie wyższy wynik.
Kazda ciaza to jeden wielki stres. Wiem ze sie boisz i analizujesz. Nie wiem co doradzić bo i tak bym tez schozowala jak ty. Na pocieszenie powiem ze 4 razy krwawiłam w ciazy i wszystko było ok.Już mam schize znów, bo w śluzie dziś coś beżowego zobaczyłam :/ jednak nie można się cieszyć za bardzo :/
To raczej normalne.Hej dziewczyny.
Ja znowu zaczynam schizowac że dziecko mi się za mało w brzuchu rusza [emoji3061]
Do psychiatryka odrazu..
Jak cos cie martwi to lepiej zawsze na ip jechać. (Mnie już tam znali)