• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no nie stety z mieszkaniem jeszcze nic nie wiadomo :baffled:
słodziutka a jak Ty sie czujesz lepiej juz???
ja biore sie za gotowanie zupki fasolkowej :-)
zimno jest okrutnie brrrr az sie nie hce nigdzi wychodzic:crazy:

reklama
Słodziutka....dziękuję......za wszystko.....
Piec juz kupiliśmy teraz tylko musimy znależc speca..co szybko go zamontuje.....
Dobra ja sie zbieram do tego :angry: ginka....az mi zimno z tych nerwów...wryyyyyyy...odezwę się wieczorkiem.pa

Sangria 23 tulę Cię ze wszystkich sił. Straszne to ile tu dziewczyn w naszym wieku!!!!!!!!!!!! Pisz pisz pisz i jeszcze raz pisz nawet nie wiesz jak to pomaga Mi pomogło i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Sangria - witam niestety na tym forum. Każda z przeszła swoją drogę. Można płakać, śmiać się do woli - będziemy pocieszać lub śmiać się razem z Tobą.

Aga - powodzenia u gina. Może melisa na nerwy?;-)

Też chciałabym w przyszłości mieć dom. Tak też marznę tylko jestem skazana na łaskę administracji:-( ja już zamarzam. Straszny zmarzluch ze mnie.

Słodziutka - wracaj szybko do świata zdrowych. Przeziębienie koszmar - mało która kobieta to lubi, mężczyźni wręcz przeciwnie;-)

Mnie przeraża jutrzejszy powrót do pracy, już wczoraj nie mogłam zasnąć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry