• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

I Ja się witam, po ciężkim dniu pracy. Kupiłam sobie testy owulacyjne i sobie dziś spróbowałam, dwie kreski, tylko jedna ciut słabsza. Ale staranka i tak nie wcześniej,aż wyniki będą dobre.

Ala dziękuję za pamięć. Aga AJ, nie denerwuj się, wizyta może mało przyjemna ale konieczna. Napisz po powrocie koniecznie. Edi, a Ty leniuszku w łóżku polegujesz? Rosołek mam Ci przywieźć? Dobrze, jedyne 285 km i będę. W termosiku przywiozę.

Sangria, cokolwiek nie napiszę nie złagodzi bólu i żalu po stracie. Wiedz,że to forum pomogło już nie tylko Mnie, piszemy, marudzimy, smucimy , śmiejemy się, ale wspólnie, bo prawdą jest ,że podobne przeżycia zbliżają ludzi. Rozumiemy się, bo przeżyłyśmy to samo i do tego samego dążymy. Tulę Cię mocno.

Pati, jak się czujesz?
Wszystkie forumowiczki serdecznie pozdrawiam w ten pochmurny i zimny dzień, w sumie to wieczór..

reklama
Madzia ja tez zmarzluch jestem
w pracy bedzie dobrze zobaczysz :tak:
ja mialam tylko tydzien zwolnienia po zabiegu :-( ale dalam jakos rade pierwsze dni byly ciezkie ale teraz juz jest o wiele lepiej chociaz nie wyzywam sie tak na studentach jak wczesniej :-D
witaj selenka to kiedy staranka na pazdziernik wyznaczone:confused::confused:

I już po wizycie u doktorka wrrrr...:crazy: Powiedział mi tylko to co sam już wiedziałam.
Zrobił EKG i stwierdził ze jest ok. Baran jeden - przecież mówiłam mu że niereguralne bicie czuje nie cały czas tylko napadami, szczególnie wieczorem ale można im mówić.......
Diagnoza jest taka że mam napewno za mało potasu i magnezu, dobrze że chociaż skierowanie na badania dał....

Witajcie.....
Jestem i zyję...hihi...stres mnie nie dobił....
A więc tak...odnosnie wizyty,.....
Jestem nosicielka toxo -to nie przyczyna ale na przyszłość dobra wiadomość bo nic "przyszlemu"dziecku nie grozi jesli chodzi o toxo....
Z mojej niskiej prolaktyny to normalnie się prawie smiał bo takiego przypadku nie widział ale nie jest zadnym problemem....
wyniki hormonu tarczycy sa ok....
Przeciwciała kardiolipidowe sa ok(czekam na wyniki pc.przecie beta 2 glikoproteinie-ale powinny byc w porządku)....
Moje zakręcone cykle....są w normie...zapisał mi duphaston na wydłuzenie cyklu.....
Wspomniałam tez o bólach w podbrzuszu...stwierdził,że to stres no i moze mnie bolec po cesarce i zabiegu..jak ból bedzie dokuczliwy to zrobi usg....
Wogóle był zdziwiony zaniedbaniem w ciązy poprzedniej....
Jak bede w ciązy...to sie mną(nami)kompetentnie zajmie....
Mam zrobić sobie jeszcze morfologię.....i jesli bedzie wszystko w normie to ZACHODZIC,......dodam jeszcze ,ze powiedział cyt."wiem,że łatwo sie mówi"...
Był miły i życzliwy...to chyba wszystko

Witam się i zmykam do łóżeczka.
U mnie choróbsko dalej na całego sobie pozwala. Czekam na Andżi i jej rosołek.. zobaczymy jak się spisze ;-):-):-D

Alicja, Luiza, Wróbelek, Pixella całuje Was

zmykam pod prysznic i do łóżka

papapa

reklama
Alicja mam zrobić standardowo morfologię, glukozę, cholesterol, ob i jakieś badanie o którym 1 raz słyszę- jonogram. Domyślam sie ze to ma coś wspólnego z tym potasem i magnezem. A napisz mi prosze czy zażywanie potasu i magnezu jest całkowicie bezpieczne w czasie ciąży?? Mi jeszcze nic nie zapisał , bo chce poczekać na wyniki ale ja już dziś kupiłam magnez i ...chociaż jest na receptę to aptekarz sprzedał mi bez ...jakiś potas który jest stopniowo uwalniany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry