• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie- ja co prawda nie palę, ale kawę piłam litrami. Nie wyobrażałam sobie dnia bez przynajmniej 3-ch,a teraz zredukowałam do najwyżej dwóch i to słabych.
OK kochane ja zmykam pod kołderkę , bo coś plecki mnie bolą. Mam nadzieje że mężulek nie zaraził mnie swoją anginą. Brrr ale zimno....

Pozdrawiam Was serdecznie i całuję gorąco w ten deszczowy wieczór:)

reklama
No tak Alicja ja wiem,że nie było się czym az tak bardzo denerwować....jak weszłam do osrodka to tak mi serducho waliło,że myslałam ze mi wyskoczy.....ale na szczęście przeszło.....
Pa Luiza.....miłego wieczoru

Agula więc tylko nic innego Wam nie zostało jak tzw "spontan" jeśli tak do końca nie jesteście zdecydowani na próby. Ale pomyślcie. Wszystko przed Wami.

Alicja własnie zmykam pod prysznic bo coraz gorzej się czuję.

papa kochane

dobranoc

Edytko, rosołek w sobotę będzie. Rozumiesz, nieprawdaż?
Agnieszko AJ, cieszę się Twoją reakcją po wizycie, liczyłam na to,że tak własnie będzie. Cieszę się,że miałam rację. Bardzo, bardzo się cieszę!! Ty również wiesz Aguś jak Ci dobrze życzę.:happy:
Alicjo.. spokojnej nocy.

Reszcie forumowiczek ciekawych snów zyczę.
Do jutra, jejku jak ja przeżyję ten dzień w pracy.. Buuu

witam o poranku:)
a u mnie bez zmian nie ma @ i dziś sprawdziłam niestety to nie fasolka pewnie to znowu moja torbiel :( Umówiłam się już na usg i zobaczymy co tam się dzieje........
pozdrawiam wszystkie dziewczynki

helloo :-) ja równiez witam o poranku :-))) ale ziiimnnooo, po drodze do pracy znowu mi łepek i uszy przewiało....chyba sobie jakas gruba czape zafunduję :-) a trudno, niech sie śmieją...oni zmarzna a ja nie :-)....

Słodziutka zdrowiej szybciutko...nienawidze byc chora więc życzę by już dzis było lepiej...

Ech szafirek, ty to sie masz...nie fasolka :-( , kiedy to usg masz?....

co do kawy to prawda, wymywa wiele dobrego z naszych organizmów, ja dziś dzień 2 odtruwania, 1 kawa i 1 ricore mi przysługuje, a od poniedziałku inka i ricore... :-)

Aga - a widzisz, masz b.dobre badanka..i lekarz jakis ok. sie trafił...mój mi po usg powiedział...do zobaczenia za 4 mies :-) i życzył by tym razem sie udało i by mógł mi przekazać dobre wieści.... to miło po okropnych przezyciach z ginami nareszcie spotkac kogoś kto cie nie traktuje jak wariatkę bo sie przejmujesz...ja mam takich 2 normalnych i obu zamierzam odwiedzać w najbliższej ciąży...

luizko na serducho najlepszy jest spokój, a tego nam po ostatnich przezyciach niestety brakuje, mojego m głupi lekarz kardiolog zbył a ma przerosnieta komorę, ale ja sie uparłam i mu zrobilismy echo serca w b. dobrej klinice i wszystkie badanka i na szczęście wyszło ok....

pozostałe dziewczynki pozdrawiam, całuje, a dla tych co dzis idą pierwszy dzień po zwolnieniu do pracy moge powiedziec tylko to, ze zajętemu szybciej mija czas...a to chyba dla nas lepiej...

reklama
szafirek to za 2 tyg :-(, ja 30.09 tez do Gina idę z wynikami, potem mam isc do drugiego na pocz. paź....jakoś jednemu nie mogę zaufać...

skąd u ciebie torbielki siebiorą, bierzesz jakies leki?

jak kacperek, lepiej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry