• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko...zmieniłam ginka....to właśnie "ten"przyjmował mnie na oddział i robił to nieszczęsne USG....które wszystko potwierdziło:-(.Wydał mi sie "normalnym" i zyczliwym więc dostałam sie do niego (choc nie jest łatwo) i jestem zadowolona.

słodziutka miłego wieczorku i odstresowania w kąpieli. Ja już po :-)
Alicja dobrze wiedzieć że ktoś ma takie same objawy jak ja i dokładnie czuje że coś miażdzy klatkę piersiową....

Agnieszko ja miałam podobnie, tzn zaraz po wszystkim zmieniłam lekrkę na tą która robiła cały zabieg, USG. Choć było mi ciężko to tak jak Tobie , wydawało mi się że to odpowiednia osoba... Mam nadzieje że zrobi wszystko co w jej mocy:-)

Luiza jonogram to nic innego jak badanie potasu i magnezu w organizmie.

Aguś i właśnie może teraz to własnie jest "TEN" lekarz. Tak jak Andżi i ja... trafiłyśmy może właśnie wkońcu na lekarzy z sercem. Ważne jest ile Oni wnoszą w nas nadzieji. Będzie dobrze. Tylko Aguś musisz pokonać strach i chcieć zacząć się starać.
Co do kołderki.. sama się nie dziwię. Ja pare tygodni temu zrobiłam juz zakupy pościelowe.

Dziewczyny...ja w zeszłym roku robiłam ekg....bo prawdopodobnie od stresów i nerwicy nawabiłam się szmeru nad sercem...pamiętam,że badanie tez wyszło ok a lekarka zapisała mi właśnie magnez i jakies inne witaminy.....
Edytko...ja tez mam nadzieje,że to "ten"lekarz musze przyznać ze jest ok bo byłam jak narazie na NFZ i wydaje sie naprawde "ludzki"....mam tez namiary na prywatne wizyty do niego ale z wynikami nie warto było ...hihi.Jak kiedys bede w ciązy to napewno bede chodziła prywatnie.

Ostatnia edycja:
Ufff dobrze wiedzieć że nie jestem sama:) Słodziutka dziękuje za informację, teraz to chyba faktycznie wstrzymam się z przyjmowaniem tego potasu i magnezu bo jeszcze wyniki wyjdą dobrze i co wtedy:):-D Ale to cała ja w gorącej wodzie kąpana - jeszcze nie było badania a ja już na własną rękę chcę się leczyć

Aga a nie mowilam ze wszytskoe bedzie w porzadku:-D:-D:-D:-D
Luizka ja teraz biore tylko magnez i ginek powiedzial mi ze to nie przeszkadza fasolce ale dla pewnosci zapytaj sie jeszcze swojego ginka
a po tym magnezie juz mnie nie boli serducho a bolalo i to bardzo
ale to tez przez papierosy i litry kawy wypijanej:tak::tak: bo to wyplukuje magnez z oganizmu

reklama
Slodziutka to lez i sie wygrzewaj ta okrutna pogoda daje sie we znaki u mnie w pracy tak zimno ze w kurtkach siedzimy a do tego wentylacja caly czas dziala chociaz dzwonimy do tych monterkow i prosimy zeby wylaczilu to oni chyba sobie z nas jaja roia bo dalej wieje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry