Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
mam nadzieję, że przejdzie...ten xlorin - to chyba nie bardzo - wiem, że takich obkurczających nie można...
Będzie dobrze
doktor powiedział mi,ze mogę jeszcze przytyć 6
w sumie to niewiele....
Sprzatałam sobie i naglestrasznie rozbolał mnie brzuch, podbrzusze dokładnie. Bolało tak jak na @ choć dużo mocniej. (Tak jak przed 1 ciązą mialam takie mocne bóle w czasie@) Przestraszyłam się bo na @ to chyba troche za wczesnie (od zabiegu minely 2 tyg niecałe) Położyłam sie al tak mnie bolał brzuch ze nie mogłam wstac po nospe, jak wstałam to weszłam pod prysznic, myślałam ze moze po ciepłym prysznicu mi ulży ale nic, wyszłam, położyłam się, pozwijałam sie jeszcze z pół godz ale teraz mi przeszło. Matko co to było
Gdybym dostała @ byłabym spokojniejsza bo znałabym powód.

. Wynik z hispatu nic nie wniósł,najbardziej prawdopodobne jest to iż maleństwu zaszkodził ten cholerny krwiak
.