niusi@
Wiara czyni cuda ...
Podjelam decyzje, że nie bede płakac bo płacz nic mi nie pomoże mam nadzieje ze uad mi sie wyjasnic przyczyne moich strat. w szpitalu poszłam do ordynatora bo wydaje mi sie bardzo konkretnymi kompetentynm lekarzem dał wizytówke i nagle jakby świat sie zmienil zaczal sie interesowac sam robil mi usg dzis tez mnie zawołwl i sam zrobil usg nawet siostry nie wiedzaily troche mnie to wqrza ze za kase traktuja cie inaczej i odrazu potrafia wszytko wyjasnic
poaiwedział , ze nie zostawi tak tego ze powinnam juz po pierwszymporonieniu miec zrobione badania ze to ne jest przypadek ide do niego na wizyte 2 października zobaczymy co mi powie chce przejzec wszystkie badnia i wypisy i znalesc przyczyne dziewczyny mowily ze słyszaly ze zleca on badania na NFZ ogadam z nim moze sie uda cos na NFZ zobic bo az sie boje ile kasy pojdzie na badania ale coz WARTO
poaiwedział , ze nie zostawi tak tego ze powinnam juz po pierwszymporonieniu miec zrobione badania ze to ne jest przypadek ide do niego na wizyte 2 października zobaczymy co mi powie chce przejzec wszystkie badnia i wypisy i znalesc przyczyne dziewczyny mowily ze słyszaly ze zleca on badania na NFZ ogadam z nim moze sie uda cos na NFZ zobic bo az sie boje ile kasy pojdzie na badania ale coz WARTO