• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Podjelam decyzje, że nie bede płakac bo płacz nic mi nie pomoże mam nadzieje ze uad mi sie wyjasnic przyczyne moich strat. w szpitalu poszłam do ordynatora bo wydaje mi sie bardzo konkretnymi kompetentynm lekarzem dał wizytówke i nagle jakby świat sie zmienil zaczal sie interesowac sam robil mi usg dzis tez mnie zawołwl i sam zrobil usg nawet siostry nie wiedzaily troche mnie to wqrza ze za kase traktuja cie inaczej i odrazu potrafia wszytko wyjasnic
poaiwedział , ze nie zostawi tak tego ze powinnam juz po pierwszymporonieniu miec zrobione badania ze to ne jest przypadek ide do niego na wizyte 2 października zobaczymy co mi powie chce przejzec wszystkie badnia i wypisy i znalesc przyczyne dziewczyny mowily ze słyszaly ze zleca on badania na NFZ ogadam z nim moze sie uda cos na NFZ zobic bo az sie boje ile kasy pojdzie na badania ale coz WARTO

reklama
zwolnienie mam do 3 paxdziernika ale przedłuże dzismialam tel. z pracy pytali jak długo bede na zwolnieniu powiedzialam date i nic wiecej pewnie mysal ze jestem w ciazy a niech sobie mysla co chca mam to juz gdzies.
Wczoraj dostałam jeszcze zła wiaomośc zmarł tata mojej najblizszej przyjaciołki ( rak kosci) ona biedna jest w ciazy to chyba bedzie juz 26 tc tak strasznie sie o nia boje pisala ze wymiotowala cal noc dzis beda wylatywac z angli jutro pogrzeb
[*]

Mymielismy jechac jutro na wesele nie chialam ale dzis bylam u babci pogadalysmu troszke i stwierdzilam, że pojade czasu nie cofne a zasze to jaks odskocznia nie bede siedzie i myslec szkoda tylko ze w ten sam dzien jest pogrze ale coz takie zycie
Nie wiem czemu jestm taka spokojna az sam sie dziwie ze tak spokojnie to przyjmuje m mi tłumaczy ze płacz nic nie da ze teraz juz moze byc tyko lepiej ze zrobimy badania i bedziemy wiedziec co sie dzieje

w szpitalu bylam wsciekła nie ma laptopa a wiecie jak to jes 4 sciany i okno leżała ze mna dzieczyna w 17tc dzis wychodziła razem ze mna leżała w szpitalu 10tygodni pogłaskałam brzuszek i 3 ma za nia kciuki to jej 4 ciaza pierwsze 3 poronione i jak widac nie ma reguły miala przerwy 7miesicy , 3 miesiac znowu 7 i co . . . .
druga dziewczyna druga ciaz 9tc rozwinieta na 4 drugi raz ta sama sytuacja paranoja normalnie obydiwe prowadzone przez odrdynatora kilku oddzialow ginekologicznych prof Szymański wielki profesor nie zlecil nawet badan a kase bierze 150 wizyta 100 usg złodziej jeden

Witaj Aga.....
Niusia ...."podoba"mi sie Twoja postawa....oby tak dalej,zrobicie badanka i bedziecie wiedzieli co robic dalej....a odskocznia myslę,że to dobra decyzja...
Słodziutka...u mnie pomału do przodu....dziękuje i zyczę duzo optymizmu oraz zdrówka...
Miruś....superek wieści....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry