• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mireczko gratulujeee,tak sie ciesze,ze wszystko OK:).
Pixelko moze @ nie bedzie juz w tym cyklu hm;p;p?

Pozadrawiam wszystkie i mykam do nauki,egzam juz za 2 dni brrrrrrrr:angry:

Edytka, my to mamy dzisiaj dzień. Myślę też o Tobie. Najgorsza jest ta bezradność. Tombak to taki naukowiec, poleca naturalne sposoby leczenia, przede wszystkim dieta i oczyszczanie organizmu. Najlepiej przeczytać jego książkę. Bardzo ciekawa. Ja bym chciała, żeby moja mama zaczęła chociaż tę dietę. Myślę, że to nie zaszkodzi. Wierzę, że ta chemia choć gorsza to trochę przytemperuje to cholerne raczysko.

Guśka, ja odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży to koniec z przytulankami. Ostatnio gin mi nie polecał po tym co było, teraz nawet się nie pytałam. Może jak pójdę na wizytę to się zapytam, chociaż póki co nawet nie mam takiej ochoty jak wcześniej, chociaż miewam sny wiecie jakie ;). Na razie to chce mi się rzygać, tak od wczoraj to mdli mnie na maksa. W sklepie jak jakiś pijak kupuję napój miętowo-jabłkowy i wypijam duszkiem jakbym kaca miała, albo piję po drodze. Ale dzisiaj to i ten napój mi nie smakował. Herbata miętowa jest spoko. Ciągle chce mi się jeść i rzygać. Generalnie nie mam specjalnego apetytu na coś konkretnego, raczej się zastanawiam, po czym ewentualnie by mnie przestało mdlić, heheh.

Alla daj znać jak będziesz po wizycie. Czekaj i Ciebie dopadną mdłości.

A ja się boję wchodzić na majówki. Raz tam zajrzałam, żeby sprawdzić czy jest taki wątek. Może za jakiś czas się skuszę.

ona, nie ma sie z czego cieszyć, mi lekarka zabroniła sie starać i naprawdę uważalismy by w te dni nie trafić :-( , pierwsze plamienie leciutkie miałam 20 sierpnia wiec nie liczę, ze to pierwszy dzień cyklu - licze, że to 21 sierpnia - a jak wy liczycie? 31.08 były przytulanki a 4.09 była owu (2.09 na usg pecherzyk miał 21 mm więc móg 1-2 dni potem pęknać)... to jest jakies prawdopodobieństwo ciazy? dla mnie nie ma...... za długo musiałyby plemniczki tam siedzieć a śluzu w tym cyklu miałam jak na lekarstwo......więc mnie nie straszcie, proszę was...
.....@@@@ gdzie jesteś, przyjdź prosze bo ja sie boję:-(... jak jutro nie przyjdzie @ to mój strach urosnie pod niebo.......

also, kochanie, ja też nie mam na nic ochoty, nic mi nie smakuje, nawet soki do picia, to ciężko mi wybrać. Od początku ciazy schudłam 4 kg, ale pozatym jest ok. Najwyraźniej te moje "zapasy" nam wystarczaja :-D

Hej,babki,nie mialam siły ostatnio zajrzeć:zawstydzona/y:
Pati,bardzo mi przykro,bardzo,bardzo naprawdę ... Trzymaj się i wracaj do nas.
Ach to życie.
Smutno się zrobiło,ale Mirka bardzo znowu się cieszę z Twojego usg,może u mnie też będzie ok:sorry2: Gratuluję chłopaka !!!
Ja się nadal kiepsko czuję.Też szukam produktów,bo których by było lepiej,albo przynajmniej nie gorzej.Nie mam co pić,bo wszystko ble.
ale zaczynam dziś 12 tydz..
Also,Słodziutka,trzymam kciuki za Wasze Mamy.Kurcze niesprawiedliwe to wszystko:no:
Tombaka książkę chyba mam.My z powodu choroby siostry to już chyba wszystkie metody,diety i teorie znamy:-(
Trzymajcie się wszystkie.Pozdrawiam serdecznie.Papa.

reklama
Witam dziewczynki nawet nie wiem jak mam Wam podziekowac za wsparcie i za modlitwy jak widac Bóg chciał inaczej przeczytałam wszystkie posty i zryczałam sie jak mała dziewczynka

TAK STRASZNIE WAM DZIEKUJE NIE UMIEM TEGO OPISAC

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry