• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oczywiście wiadomości o Pati.
Wyszła dzisiaj ze szpitala. Robione miała usg. Wszystko ładnie się wyczyściło. Endometrium w normie. Teraz czekają ją badańka.
Sama mówiłam JEJ że głos ma o wiele żywszy po wyjściu ze szpitala..
A więcej mówić nie będę bo pewnie sama dzisiaj do nas zawita.... i może sama podzieli się resztą swoich wiadomości.

reklama
Dobra dziewczynki wpadłam jak przeciąg i wypadam już.
Muszę jeszcze wiele rzeczy zrobić a doba ma tylko 24h

Buziam wszystkie i jak zwykle do napisania.

Trzymajcie się ciepło i zdrowo.

Aguś AJ a co u Ciebie?

Mirka strasznie się cieszę,że dzieciątko zdrowo się rozwija,mam nadzieję,że uda ci się z tym filmem:-):-):-)

A ja czuję,że znowu mi się nie udało,wszystko wskazuje na @,nie ma podwyższonej temeratury i jakoś mi smutno,bo nie jestem młoda.:crazy:

Aga mam 37 lat,na pierwszą ciąże musiałam czekac 6 lat,wiec bałam się,że drugi raz też nie będzie łatwo,jutro mijają 3 miesiące od poronienia i dlatego mi smutno,bo jeszcze w szpitalu wszyscy mi obiecywali że do trzech miesięcy wszystko się ułozy.Wiem,że gadam głupoty,że ciągle marudzę ale ja z reguły nie jestem cierpliwa,tak bardzo marzę o rodzinie.
Dobra już nie marudzę,przecież wiem,że będzie dobrze:-)

reklama
karola bedzie dobrze ....mi stuknie 34 w przyszlym roku....i tez mialo byc dobrze a 3 razy nie wyszlo....ale to nic...
zreszta cos mi sie zdaje ze ten moj maz to chyba nie chce zebym pracowala....hehehhe....ech...cos mnie sie zdaje ze chyba bedzie co testowac na koniec miesiaca hahaha...moj maz jakos nie przyklada sie do uwazania hahahha....a ja jakos tez nie protestuje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry