• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie babeczki,
Mirka, wspaniałe wieści nam przynosisz, chłopak....marzyliście o synku??

Katrin, jestem w szoku. Metoda kontrowersyjna, agresywna ale skuteczna. Sama bym się tak nie odezwała do teściowej, z teściami mam bardzo dobry kontakt, gorszy z moją "ukochaną" szwagierką - to dopiero diablica.

reklama
Hmmm, raczej o dziewczynce, ale najważniejsze jest to, że maleństwo się bardzo dobrze rozwija i cieszę się jak nie wiem:-) Ale moi rodzice napewno się ucieszą, bo mają jak narazie tylko dwie wnuczki, więc chłopak mile widziany:tak:

Mireczko gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja w 16 tyg znałam już płeć więc podobnie jak ty teraz
Super wieści aż się wzruszyłam i łezki poleciały, ale ze szczęścia
Naprawdę bardzo się cieszę twoim szczęściem

Miruś, gratuluję! Super wieści.

Alla u mnie dzisiaj wg @ to 6 tygodni.

Katrin, gratuluję pomysłu! Sama bym na to nie wpadła. Tak się uśmiałam, że hej, chociaż dzisiaj mam podły nastrój.

Mamie markery przez 2 tygodnie wzrosły dwukrotnie. Mają jej zmienić chemię. Tyle, że ta którą dostawała jest najlepsza. Nie wiem, ale mimo wszystko mam nadzieję, odrzucam te złe myśli. Chcę ją namówić, żeby zaczęła stosować metody Michała Tombaka, czy któraś z Was o nich słyszała?

also, modlę się za Twoją mamę

alla :-), samopoczucie beż zmian, nadal objawów ciążowych brak

Mirka, cóż marzenia czasem się nie spełniają, druga będzie dziewczynka

zmykam jakiś obiadek robić, zupkę mam fasolową z wczoraj, ale mam chęć na naleśniki ze szpinakiem, mniam mniam

Ostatnia edycja:
a ja dzis sie wyjatkowo podle czuję, brzuch nawala, dwie nospy wziełam ale @ nie ma...trzeba czekać ...a czekanie nie jest moja mocna stroną

Mirus gratuluję chłopczyka, nich nam rośnie zdrowo

reklama
Witaski

Mika wspaniałe wieści. Chłopczyk!! Gratuluję! Cudowna wiadomość. Niech rośnie zdrowo. I niech Ci się filmik uda otworzyć! Czekamy

also - nie słyszałam o metodzie Michała Tombaka? Zdradź co to za gostek i jakie są JEGO metody?
Zmiana chemi? Moze zadziała. Na każdego "raka" może co innego działać. Może podziałać inna ta niby mniej "lepsza". Moja mama w tamtym roku miała najsilniejszą chemię aż same babki które jej podawały dziwiły się. Miała też być cudna.. i co?
Dzisiaj odwiozłam mamcie do szpitala. Po "mojej" interwencji szybciej dostała się na oddział. Sala dwuosobowa. Nie ma jeszcze wyniku gastroskopii. Ale wieczorem idziemy do mamy lekarza prowadzącego. Wynik wtedy powinien juz być. Lekarz prowadzący ok. Dzwonił za mamą na izbę czy Ją przyjmują. Ważne że mam ją w pamięci. Dopiero co wróciłam ze szpitala. Chwilkę odpoczynku. Załatwię swoje sprawy i znów.. szpital.. ehhh
Tyle w skrócie co u mnie i mojej Mamci.

Agi - to było pewne że "dołek" do Ciebie jednak zawita. Czasami wydaje nam się że jesteśmy bardzo silni a przychodzi moment i rozpadamy się na małe kawałeczki. Tak jak pisałam Ci - Daj sobie czas na żałobę, która masz w sercu. Daj sobie czas wszystko poukładać. Płacz, śmiej się. Daj sobie to czego potrzebujesz. Odpocznij od bliskich, ale się od nich nie odgradzaj. Nie możesz pozwolić by dopadła Cie jakaś depresja. Staraj się czasami nawet na siłę wyjść z domu. I przede wszystkim nie oddalaj się od własnego męza. Jemu też jest ciężko. To było WASZE dziecko. On też to przeżywa, tyle że na inny sposób.

allaa - więc i u Ciebie czekamy na wieści z wizyty. Prosze daj znać co i jak.

Aniu witaski miłe.

anesto się nie odezwała? Martwię się .. jak tam po badaniu? Wczoraj miała wizytę???

Aguś guska miłej pracy przy obiadku.

Kasiulka witam, już po@ u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry