pixella77
Czerwcowa mama 2009
karola71...małpy napewno doczekam, przytulalismy sie w 10dc a owulke mam przeważnie 15dc i zgadza się to dokladnie z obserwacjami - śluzik, ból jajnika był 15dc więc plemniki musial by byc jakieś mocarne by tyle dni przetrwać...niemozliwe :-( i lekarka zabroniła w tym cyklu zachodzic w ciażę, unikalismy TYCH dni jak ognia
pozatym boli mnie podbrzusze już 4 dni jak na@ więc ona sobie powoli dojdzie...może jutro rano....wolałabym dziś bo u mnie to tak bolesne doświadczenie, ze nie chcę mieć weekendu z głowy...
u mnie teściowa jest specyficzna, to po prostu zły człowiek, co knuje za plecami, obraża moich rodziców a co do opieki to metody sprzed 20 lat...
pozatym boli mnie podbrzusze już 4 dni jak na@ więc ona sobie powoli dojdzie...może jutro rano....wolałabym dziś bo u mnie to tak bolesne doświadczenie, ze nie chcę mieć weekendu z głowy...
u mnie teściowa jest specyficzna, to po prostu zły człowiek, co knuje za plecami, obraża moich rodziców a co do opieki to metody sprzed 20 lat...

Ale jestem szczęśliwa
ale przy okazji zła, bo nie mogę odtworzyć filmiku, który nagrał mi ginek....żaden mój program nie może sobie z nim poradzić:-(