reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właśnie wyszłam z gabinetu lekarza, heparyna przepisana. Oczywiście na USG jeszcze nic nie widać, ale co najlepsze lekarz powiedział, że miałam podwójną owulacje, pękniete dwa pęcherzyki, także @Magda_krk piątka, może razem będziemy bawić zdrowe bliźnięta 😁👌
O nieźle! 💜 Zaszalałyśmy! Oby nam się udały te dzieciaki. Na co jest heparyna?

A masz już wyniki bety?
Właśnie wyszłam z gabinetu lekarza, heparyna przepisana. Oczywiście na USG jeszcze nic nie widać, ale co najlepsze lekarz powiedział, że miałam podwójną owulacje, pękniete dwa pęcherzyki, także @Magda_krk piątka, może razem będziemy bawić zdrowe bliźnięta [emoji16][emoji108]

U mnie poronienie farmakologiczne 10.03 wiec tez dokladnie miesiac minal. U mnie dzisiaj w sumie 3 dzien tej @ W niedziele dostalam plamien, ale takich troche bardziej wyraznych, wczoraj zaczela leciec troche krew a dzisiaj.... no leje sie :D Rano byl straszny bol, teraz jest do wytrzymania wiec chyba jednak nie bedzie tak zle :) Tez planujesz od tego cyklu zaczac juz starania, czy dajesz sobie czas?
Ja chciałam w tym cyklu, może nie tyle się starać (siedzieć w kalendarzu) tylko co będzie. Mąż cały czas mówi żeby odczekać. Ale co ma być to będzie... A Ty?

reklama
Do góry