@Aksamitka28 Tylko problem jest taki, że loratydyna jest przeciwwskazana w ciąży. A badałaś p/c przeciw plemnikowe?? Może u Ciebie trzeba zastosować steryd?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tego co pytałam i czytałam można ją bezpiecznie brać@Aksamitka28 Tylko problem jest taki, że loratydyna jest przeciwwskazana w ciąży. A badałaś p/c przeciw plemnikowe?? Może u Ciebie trzeba zastosować steryd?
Hej@Natasza27 jak tam bo się martwię?
Wspaniałe wieści !!Hejdziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]Zobacz załącznik 1288828
Wiedziałam, gratulujęHejdziś w rozjazdach cały dzień bo mam urlop i byliśmy na zakupach. Przepraszam, że dopiero pisze. Byłam u lekarza w południe.
Jest pęcherzyk w macicy. Malutki jak na razie. Nie mierzył nawet bo przyjął mnie między pacjentkami w biegu. Leki brać i przyjść na wizytę 7 lipca, ta która mam umówiona od początku. Trzeba czekać [emoji1696][emoji6]Zobacz załącznik 1288828
Wspaniałe wieści !! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Nie dziękujęWiedziałam, gratuluję [emoji7][emoji7]
Powiem Ci że jak w tej obecnej ciąży też prawie nie miałam w porównaniu do poprzednich straconych. Dopiero chyba ok 7 tygodnia coś drgnelo. Piersi prawie w ogóle nie bolały i nie bola a w tych poprzednich rwały że nie mogłam spaćNie dziękujęteraz najbardziej mnie wkurza brak objawów jakichkolwiek.