• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam dziewczynki...czytam, czytam was ale jakos wena mnie opuściła...
Mirus ja ruchy czulam od 17tc ale jestem bardzo szczupla i może dlatego....wtedy jeszcze nie było mi nawet brzuszka wcale widać....ale do 20tc srednio przy pierwszym dzidziusiu

kupiłam dzis sukienke na chrzest dla mojej coreczki...ciekawe czy sie zmieści bo ostatnio ma apetyt jak nigdy... ciagle niam niam i niam niam...odbija sobie miesiace jadłowstrętu... :-) jakos mi sie ta wiki poprawa jedzenia dziwnie kojarzy z brakiem teściowej u nas w domu....jak u nas spokojne to i dziecko znormalniało...

słuchajcie moja koleżanka, która siedzi w domku z córeczką (3 bloki obok) zgodzila sie zaopiekowac wika (oczywiście za kaskę)... chyba nas żłobek ominie...no ale zobaczymy...

dzis juz mniej broczę no ale to 4 dzień...więc za 2 już koniec meki (Bogu dzięki)

ona co u ciebie? jak badanka???? bedziemy testowac w tym miesiącu razem???

buziaki dla całej reszty....

Mirko trzymam kciuki - mnie zawsze brakuje motywatcji do takich czynności:)

Ja od rana nawet czuje się dobrze, chociaż na stole po wczorajszym wieczorze leży pusta butelka wina:-D

Powiem Wam, że moja teściowa okazała się ....... hmmm nie użyje żadnych brytalnych słów, ale powiem że coś jest w tych kawałach:wściekła/y:

Powiem Ci, ze zdałam się na niego, ale rozmawaiałm z innym w czasie wizyty w szpitalu i tamten powiedział, ze lekowo to jestem ustawiona idealnie, ze nic więcej nie może mi zaproponować, więc teraz wiem, ze mogę mojemu ginkowi zaufać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry