• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

poczytaj posty ..............................moje posty
pisałas ze twarda suka jestes a takie nie daja soba rzadzić

mówie ci to ja - rowniez twarda.........................sucz

reklama
Dziewczyny już nie daje rady znów zaczyna się koszmar a ja nie mam siły walczyć...Dlaczego to spotyka właśnie mnie- chyba już nigdy nie będzie dobrze....
M<oje marzenia o dziecku legły w gruzach i musze je odłożyc na czas nieokreślony.............
Wczoraj odebrałam wynik wymazu i cytologi.........WYROK III grupa wykazująca bardzo duże zmany.... W poniedziałek idę do szpitala na pobranie wycinków ( znów ta narkoza- nie wiem czy podołam) a potem czekanie 2 tygodnie na wyniki. Jeśli wszystko się potwiedzi czeka mnie operacja usunięcia........
Lekarka mówi że potem i tam można mieć dzieci tylko trzeba poczekać ale mnie to wcale nie pociesza................
Jeszcze 2 miesiące temu cyt wyszła idealnie więc dlaczego???????? Może przy zabiegu czymś mnie zarazili........
I już nie mam siły walczyć- jestem na lekach uspakających

luiza
ja tez miałam grIII i wyleczyli farmakologicznie ( fakt miałam jedna wypalanke ) ale ona nic nie pomogła...............
leczyli mnie lekami do w cipnymi i udało sie..........................
a myślałam juz ze koniec swiata

ps. mozna miec dzieci , tylko czeka cie szew okręzny( moja psiapsióła tak miała i udało sie )
uszy do góy

Katrin Twoje pomysły na teściów rewelacyjne!!!!Moze któregos pieknego dnia zgłosze sie do Ciebie;-);-);-).
Cyniczna Wszystkiego naj naj naj, będe trzymać kciuki w sobotę. Moze faktycznie w piątek podać jakieś leki na przeczyszczenia w duzej ilości oby tesciowa nie opuszczała wc w tym dniu???
Luizko wierzę, ze znajdziesz siły na walkę.Nie poddawaj się. Trzymam za Ciebie kciuki.

Witam czwartkowo,
Oj dziewczynki ale nam sie teściowie przytrafili, katrin, cyniczna...ja na swoich postanowiłam juz kreskę, knuć nie zamierzam w tej chwili - tesć z tesciową i tak zyja w separacji więc nie da się nic pomiedzy nimi bardziej zepsuć. ja mam strategię nie widywania, unikania, odizolowania ich...to najlepsza zemsta bo teściowa nie może przezyć, ze nie wie co sie dzieje u synalka, dostaje świra od tego....haha...zawsze jej mówie tak, oj mamo cos taka ciekawa, swojego zycia nie masz czy co???? :-)...
wczoraj była u mnie kolezanka co ma sie wika opiekować, to będzie kolejny cios dla teściowej, ze wole obcą babe niż jej babcine ręce...

jakoś mnie gardło swędzi...jak to możliwe bym sie przeziebiła jak tak ciepło sie ubieram!!! tran biorę, witaminy i nic

Witam dziewczynki,,,,,,,,,,,,,Luiza nie martw się.................. może wszystko bedzie ok i obedzie się bez zabiegu,,,moja kuzynka tez miała jak ty ,,,,,,,,,pobrali wycinek i okazało sie ze leki wystarcza,także głowa do góry,,,,,,Katrin jestes niesamowita,,,,,,,,,,,,,widze objełaś władzę z cyniczną na BB no i dobrze,,,,,,,,,widze że ślubik tuz tżAga,,,,nie martw Sieże przyszła @ ,,,,,,,,,,,,,,,,,sama mówisz że nie jesteś gotowa,,,,,maleństwo musi czuć że go pragniesz a wtedy napewno zawita,,,,,,,,,,,,,,,,AgaIrl,,,,,,,no to powodzenia na kursie,,,,,,ale ja cvoś czuję ze za pare dni beda 2 kreseczki,,,tylko nie spiesz sie z testem poczekaj 28 dni,,,,,SŁODZIUTKA,,,,,,,,,marywię się o CIebie,,,,,,,,,,,,,mam nadziejęże ty i Twoja mam trzymacie sie,,,,,,,,,,,,,,,,pamiętam o WAs i modlę sie............ALSO CIEBIE I TWOJEJ MAMY TEZ TO DOTYCZY.......................Zreeszta dziewczynki za wa s wszystkie trzymam kciuki,,,,,,,,,Pixelko,,,,,ja w środe zaczynam testy owulacyjne,,,,,,,,,,,wczoraj przyszły,,,hehe mam 10 mam nadzieje ze wystarczy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JAK WIKAGABI, also, MIRKA, anesto, All, Mordoklejak dbajcie o siebie i rozsyłajcie fluidkiALicja, TARASIA, Pysia, SZafirek,ALutka, Meggy, i reszta dziewczynek pozdrawiam,,,,,,,,,,,buziole dla wszystkich i miłego dzionka ,życzęDiajla a u CIebie co tam,,,,kiedy testowanko???tyrzymam kciuki,,,,,,,,,,,Karola mam nadziej ę,że się ni epoddałaś i walczysz dalej,,,,,,,,,,,,,,NIUSIA ściskam,,,,,,,,,,,,duże buzile,,,,,,,

kasiek, ja zaczynam testowac owu w sobotę 14dc ale owu powinna byc w pn 16dc...ale bede sie obserwowac by nie przegapić, też mam 10 szt testów, napewno wystarcza na 1-2 cykle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry