Witam dziewczynki,,,,,,,,,,,,,Luiza nie martw się.................. może wszystko bedzie ok i obedzie się bez zabiegu,,,moja kuzynka tez miała jak ty ,,,,,,,,,pobrali wycinek i okazało sie ze leki wystarcza,także głowa do góry,,,,,,Katrin jestes niesamowita,,,,,,,,,,,,,widze objełaś władzę z cyniczną na BB no i dobrze,,,,,,,,,widze że ślubik tuz tżAga,,,,nie martw Sieże przyszła @ ,,,,,,,,,,,,,,,,,sama mówisz że nie jesteś gotowa,,,,,maleństwo musi czuć że go pragniesz a wtedy napewno zawita,,,,,,,,,,,,,,,,AgaIrl,,,,,,,no to powodzenia na kursie,,,,,,ale ja cvoś czuję ze za pare dni beda 2 kreseczki,,,tylko nie spiesz sie z testem poczekaj 28 dni,,,,,SŁODZIUTKA,,,,,,,,,marywię się o CIebie,,,,,,,,,,,,,mam nadziejęże ty i Twoja mam trzymacie sie,,,,,,,,,,,,,,,,pamiętam o WAs i modlę sie............ALSO CIEBIE I TWOJEJ MAMY TEZ TO DOTYCZY.......................Zreeszta dziewczynki za wa s wszystkie trzymam kciuki,,,,,,,,,Pixelko,,,,,ja w środe zaczynam testy owulacyjne,,,,,,,,,,,wczoraj przyszły,,,hehe mam 10 mam nadzieje ze wystarczy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JAK WIKAGABI, also, MIRKA, anesto, All, Mordoklejak dbajcie o siebie i rozsyłajcie fluidkiALicja, TARASIA, Pysia, SZafirek,ALutka, Meggy, i reszta dziewczynek pozdrawiam,,,,,,,,,,,buziole dla wszystkich i miłego dzionka ,życzęDiajla a u CIebie co tam,,,,kiedy testowanko???tyrzymam kciuki,,,,,,,,,,,Karola mam nadziej ę,że się ni epoddałaś i walczysz dalej,,,,,,,,,,,,,,NIUSIA ściskam,,,,,,,,,,,,duże buzile,,,,,,,