• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Guśka super, ze widziałas juz serduszko i nie doszukuj sie ze za słabo bije!!!!!Wszystko będzie ok!!!Nie zawsze brak objawów świadczy o tym, ze sie cos zlego dzieje. Moze bedziesz ta szcześciara, co ciąże przechodzi bez żadnych dolegliwości????Troszke Ci zazdroszcze...ja musze jeszcze czekac.....

Dziękuje Wam za wszystko!!!!

Lekarka powiedziała że najgorszym przypadku czeka mnie operacja i wytna kawałek szyjki. Pociesza mnie fakt, że po tym mówiła że można mieć dzieci tylko trzeba czekać aż się zagoi....

Z jednej strony są pozytywy..... jeśli okazałoby się że to przyczyna mojej straty to jeśli ją zlikwiduje będzie dobrze następnym razem...
Chyba sama siebie pocieszam ale musze dojść do siebie.

Luiza moja mama tez miała III i lezała czekając na operację, mieli ja ciać, była przerażona...jakis lekarz zrobił II raz cytologie i okazało się, ze tak źle nie jest,....podleczyla się i jest ok!!!! wiec moze i u ciebie nie bedzie potrzeby ciać

kochane zmykam '
robie rząd i ide do kościoła...............................................................................................................................
posprzątać.......... ( wiecie przed odpustem sprzątaja matki dzici komumijnych , wiec chcąc nie chca muszę iść)

oj, bo my już tak mamy, nawet jak jest dobrze to się doszukujemy czegoś... każda zafasolkowana drży codziennie, a luiza martwi się na zapas...

cyniczna, czytałam bloga - trzymam za Was kciuki, po weselu jedzcie gdzieś na jakaś wycieczkę, żeby sie odstresować, gdzieś daleko, żeby teściowa Cię nie znalazła. Brakowało mi Ciebie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry