• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ech i bylam wziac ten formularz na policji na licencje taksowkarska i chyba bede mogla to zlozyc dopiero w grudniu( fuck)....ech...no jakos pod gore mi idzie....
w poniedzialek mam dom do sprzatania i po poludniu jescze jedno sprzatanko a i cosik do malowania bedzie jak sie dzis dowiedzialam....dobrze.....bo zanim zdobede te licencje chyba to mi zejdzie troche czasu....
no ale coz....jak nie tak to tak....zawsze cos tam wykombinuje hehhehe

n kurcze sama w szkoku bylam ze nic komopletnie nikomu sie nie stalo...wiecie kumpel samochod mial stary z 96 roku wiec pewno troche kaski wyciagnie z ubezpieczenia napewno wiecej niz za ten samochod zaplacil a jezdzil nim tylko 4 mieciace...ale ten drugi gosc...renault z 2005 roku....i przod calkowicie rozbity i chyba nawet nie nada sie do naprawy,....

reklama
agus tak myslisz???? no nie wiem...moze....ja i tak te licencje bede robic bo warto...zawsze pozniej praca bedzie....zreszta moge wieczorami jezdzic...zobaczymy....
ja juz wiem ze jak nie wyjdzie teraz to napewno zawiesze starania....wiec.....lepiej zeby bylo hehheheh zreszta moj m na to wlasnie liczy hahhaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry