• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi;
ależ się uśmiałam - szczególnie z tą kochającą inaczej :-D:-D:-D:-D
Dagusia;
juszcze chwilkę i Ciebie rozpakują :-) rozumiem Twoje znużenie... Będzie dobrze

reklama
Hej Laseczki !
Byłam wczoraj w kinie oczywiście na LEJDIS , fajny film ...( + naczosy + mega cola)
Wcześniej zaliczyłam 3 - warstwową kawę kokosową i mega wielkie lody w pucharku ze świeżymi jagodami , borówkami i malinami .... mmmmmmmm i masa bitej śmietany i wafelkami w kształcie serduszek ! Wszystko było tak pięknie ....aż do momentu kiedy w kinie zadzwonił telefon to już mi sie nie spodobało , po filmie oczywiście mój szczodry mężulek oddzwonił na numer który sie wyswietliłi gadał chyba z 15 minut , albo dlużej :wściekła/y: i jak sie okazało stałam na deszczu 15 min po to żeby usłyszeć że to " Ten kolega z Hiszpani " miał ważna sprawę , skoro miał sprawę to czemu sam nie zadzwonił , w głowie szybko obliczyłam 15 x 2 zł ( conajmiej ) + vat + moje zmoknięcie , myslałam że oszaleję , koleś dzwonił w sprawie pracy , o 24 : 00 wyobrażacie sobie ? Jaki tupet ! No i oczywiscie z nerwów rozpłakałam sie wsiadłam taka mokra do auta i całą droge sie nie odzywałam , właściwie nie wiem czemu ??? :confused: Ale w domu zaraz mi przeszło , to chyba takie ciążowe Humory - potwory :-D
Ps - musze sie pochwalic ze wytrzymałam cały film bez kibelka !
I dostałam największą porcje naczosów i extra lody - BRZUSZEK działa na wyobraźnię , zwłaszcza jeśli sprzedawcą jest kobieta !!! :tak:
A co do dup to ja mam (_!_) Dupa blada HIHI
Buziaki dla wszystkich Pań

CześC dziewczynki!

Aga - masz rację z tym spokojem - jest najważniejszy - tylko czasami tak trudno o niego ...:-(
Trzymam kciuki zeby @ przyszla ( ja tez pamiętam jak bardzo wyczekiwałam swoja pierwszą po zabiegu, teraz czekam na drugą - powinna sie pojawic za 10 dni).

Gabi - trzymamy kciuki za tomograf!!
no i oczywiście ....fajne te dupy:-D

Tolka - Hej :-)
JaAsiu - :-) trzymaj się!!!!

Daga - jeszcze tylko 16 dni albo i mniej, bedzie dobrze, trzymaj sie kobietko :tak: ( czy Ty jeszcze pracujesz??)
Dlaczegotak - no to pewnie te ciążowe "humory - potwory",
(też chcę iść na "Lejdis")

a u mnie dziś jakoś tak smutnawo....może dlatego ze gdyby wszystko było dobrze, to dziś rozpocząłby się u mnie 17 tydzień....:-(

Miłego dnia!!!!!!

No to jestem w Polsce. Narazie u rodzicow. Z mama calkiem fajnie sobie pogadalysmy i poplakalysmy wczoraj razem ( nie widzialymy sie po tym jak moje Malenstwo odeszlo ... ). Dzis przyniesie mi tescik (pracuje w aptece) ... Bo jeszcze @ nie przyszla, ale to moze tak byc po podrozy. Juz bym chciala wiedziec w ktora strone. Z tata troche nadajemy na innych czestosciach (zawsze tak bylo) a z wiekiem nam sie powieksza... No, ale wszystkiego miec nie mozna...

Dlaczegotak Ale Ci apetycik sluzy :-D Ale jedz, jedz, widocznie Natankowi to potrzebne ;-).

Dagus :-) Nigdy nie smecisz, zreszta uwazam, ze kobiecie w ciazy wszystko wolno !!!!!
Teraz tak uwazam... hi hi... jak moje bratowe byly w ciazy to myslalam, ze powyduszam golymi rekami tak mi dzialaly na nerwy.

Ikus :-) ???

Muffy Jak tam? Kupilas juz tescik? Bardzo mocno trzymam kciukasy.

Agus Ale Cie wzielo biedaku! Trzymaj sie i kuruj. I zeby @ przyszla szybko malo ktora tak cieszy. Moja przyszla po 35 dniach, ale podobno do nawet do 7-8 tyg. trzeba czekac.

Jezyk Ja tez nigdy testow owu nie robilam.

Zazwyczaj poznaje po sluzie i trafiam z wyliczeniem kiedy ma przyjsc @. Teraz tez nie bede robic, zeby po pierwsze nie nakrecac sie bardziej, a po drugie, ja i tak mojego reproduktora :-D (dobrze, ze tego nie widzi) mam tylko w weekendy i to nie wszystkie, wiec moge sobie wyliczac... a i tak to nic nie da. Dlatego najbardziej licze na wakacje ... Ech ... Bedzie dobrze ....

Gabus ale sie usmialam z tych d... Pozwolilam sobie poslac dalej.

Joas :-).

Pozostale laseczki :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) trzymajcie sie cieplutko

Ewelka - 17 tydzień ... :-( a ja byłabym w 34 tygodniu :-(
Ale teraz jestem spokojna i szczęśliwa , mam anioła w niebie , widać taki plan Boga , on wie co robi... zaufałam , mimo bólu , uwierzyłam a teraz za każdym razem jak dzidziuś szaleje w brzuszku to chce mi sie płakać ... ze szczęścia !!!
Nie dostrzega się szczęścia , które się ma póki się go nie straci ... ktoś , kiedyś powiedział i miał trochę racji :tak:

Dlaczegotak! masz rację z tym szczęściem - chociaż ja byłam ogromnie szczęśliwa przez te tygodnie, w których wiedziałam już ze jestem w ciąży....

Dziś idę do dentysty i nie wiem czy mam robić zęba w znieczuleniu czy bez. Zawsze robiłam ze znieczuleniem bo ja taki cykor jestem ze szok:szok: co prawda raczej nie jestem w ciąży ale nie zabezpieczalismy sie w ogóle więc jakieś prawdopodobieństwo zawsze istnieje no i nie wiem co mam zrobić (bo wiem ze znieczulenie w I trymestrze ciąży nie jest wskazane) głupia jestem, bo pewnie fasolki nie ma w brzuszku a ja tak panikuję na zapas ale tak po prostu mam teraz po stracie....:-(

hej laseczki
Niezłe macie tempo, doczytać za wami to wyzwanie:-D

U mnie zdecydowanie (_!_) i tendencje są stałe:)
Nie jem juz tyle co kiedyś. Trochę zapodałam diete, tzn. selekcję bardziej a i głodu już tak nie czuję.
Brzuszek rośnie, młoda fika sobie błogo a ja delektuję się tymi chwilami.
Maggie2412 Dobrze tak wrócić do domku na chwilę. Baw się dobrze. Oczywiście trzymam kciuki za wynik czwartkowy:tak:
Dlaczegotak Ciążowe humory, nie krępuj się, lepszej okacji nie ma tak jak ta teraz:-D.

daga.p. oj kolejna na rozpruciu. Rachu ciachu i po strachu. Takieg porodu Ci życzę;-)
tolka23 pozdrowionka dla mamuśki

Gabi słowniczek jak znalazł:tak:. Tobie to tylko zdrowia teraz:happy2:trzymaj się dzielnie

pozdrawiam wszystkie laseczki i powracam do obowiązków :(

papa

Witam się:-) i miłego dzionka życzę wszystkim:-)

Ewelka - spokój, wiem ,że łatwo się mówi, gorzej robi, ale trzeba próbować:tak:, u mnie dziś zacznał by się 13 tc:-(
Dlaczegotak - niezłą ucztę miałaś:-D
Maggie - udanego pobytu w kraju:tak::-)
Gabi - fajne d*

Joas, Muffy, Daga, Post_ptaszyna, Jeżyk, Tola:-)

U mnie już dzisiaj lepiej, skończył się żołądek zaczął katar, ale to już lepsze niż objęcia z kibelkiem.

Aga - uczta była niezła , ale jaką rewolucje w żołądku miałam ... wcześniej robiłam placki po węgiersku ( ziemniaczane z gulaszem, śmietanką i czerwona kapustą ) , a o śniadaniu i przekąskach to nawet nie mówię :zawstydzona/y:
A tak w ogóle to chce mi się spać , a czeka mnie prasowanie i gotowanie obiadu :baffled:

reklama
Cze Dziewczyny,
Ja odpadam z jutrzejszego testowania, bo bylam dzis u dentysty i nie chcial mi dac znieczulenia bez zrobienia testu. Test wyszedl negatywny... :-(:-(:no: Ja tak sie rozplakalam, ze nic nie mogl juz zrobic...i wrocilam do domu! Mam takiego dola, ze zyc mi sie nie chce...:-( co jest ze mna nie tak? jesli to nie ciaza, to znaczy, ze moj okres sie okropnie rozregulowal!!!:wściekła/y: Mam dosc..

Przepraszam, ze tak zasmucilam Wam dzien!

Maggie TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!! Masz sie pojawic z DOBRA wiadomoscia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry