Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jak sie okazało stałam na deszczu 15 min po to żeby usłyszeć że to " Ten kolega z Hiszpani " miał ważna sprawę , skoro miał sprawę to czemu sam nie zadzwonił , w głowie szybko obliczyłam 15 x 2 zł ( conajmiej ) + vat + moje zmoknięcie , myslałam że oszaleję , koleś dzwonił w sprawie pracy , o 24 : 00 wyobrażacie sobie ? Jaki tupet ! No i oczywiscie z nerwów rozpłakałam sie wsiadłam taka mokra do auta i całą droge sie nie odzywałam , właściwie nie wiem czemu ???
Ale w domu zaraz mi przeszło , to chyba takie ciążowe Humory - potwory 

( czy Ty jeszcze pracujesz??)
Ale jedz, jedz, widocznie Natankowi to potrzebne ;-).
(dobrze, ze tego nie widzi) mam tylko w weekendy i to nie wszystkie, wiec moge sobie wyliczac... a i tak to nic nie da. Dlatego najbardziej licze na wakacje ... Ech ... Bedzie dobrze ....
co prawda raczej nie jestem w ciąży ale nie zabezpieczalismy sie w ogóle więc jakieś prawdopodobieństwo zawsze istnieje no i nie wiem co mam zrobić (bo wiem ze znieczulenie w I trymestrze ciąży nie jest wskazane) głupia jestem, bo pewnie fasolki nie ma w brzuszku a ja tak panikuję na zapas ale tak po prostu mam teraz po stracie....:-(

.
. Tobie to tylko zdrowia teraz
trzymaj się dzielnie
, u mnie dziś zacznał by się 13 tc:-(
:-)

Mam dosc..