ewa33
Zadomowiona(y)
No to dzieki że mnie nie udusicie..
..bo w nocy to mi sie właśnie Ik-s śniła..że miałam ją wieść do szpitala....
daga to masz już największy zakup z głowy....
Błekitny-też ładny..! Mi osobiscie to czerwone się podobają...Ale ja już mam,po Alexie...Latem wyprałam co się dało,nawet fotelik...i teraz jest ok.(jak nowy..)
dlaczegotak moje życie -to dopiero ! troche już przeszłam-piszę jak stara baba,nie?..ale tak faktycznie było...i poród Alexa był dla mnie(i pewnie dla Piotrka też)czymś niezapomnianym,najwspanialszym co moze spotkac kobietę(oczywiście cała ciąża..i wogóle dzidziuś..)Pomimo że rodziłam go 20godzin,niezapomne tej chwili jak mi go połozyli na brzuchu..a tatus przecinał pepowine...
..Mam nadzieje ze teraz będzie też tak ,ale zarazem inaczej..
gabi nie martw się..jeżeli to ma ci dać zdrówko,to operuj się..(bo musisz byc zdrowa,by planować rodzeństwo synkowi..)A synus jakos to przeżyje,zobaczysz..Mój też ..tylko mamusia,mamusia..Ale czasem wywozimy go do babci..na noc tez..no i planujemy go dać do przedszkola na jesień...
joasiu jeszcze parę dni i będziesz mieć studniówkę...Pamiętam jak ja czekałam na te ostatnie 100dni...
Też [przesyłam fluidki dla jeszcze niezaciążonych!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrawiam wszystkie i miłego weekendu!!!!
A..ja mam dziś mieć niespodziankę.tj.randka ! Małego odstawiamy do babci..a my wolny wieczór..(przypuszczam że kino..)-To tak przed porodem!
..bo w nocy to mi sie właśnie Ik-s śniła..że miałam ją wieść do szpitala....daga to masz już największy zakup z głowy....
Błekitny-też ładny..! Mi osobiscie to czerwone się podobają...Ale ja już mam,po Alexie...Latem wyprałam co się dało,nawet fotelik...i teraz jest ok.(jak nowy..)dlaczegotak moje życie -to dopiero ! troche już przeszłam-piszę jak stara baba,nie?..ale tak faktycznie było...i poród Alexa był dla mnie(i pewnie dla Piotrka też)czymś niezapomnianym,najwspanialszym co moze spotkac kobietę(oczywiście cała ciąża..i wogóle dzidziuś..)Pomimo że rodziłam go 20godzin,niezapomne tej chwili jak mi go połozyli na brzuchu..a tatus przecinał pepowine...
..Mam nadzieje ze teraz będzie też tak ,ale zarazem inaczej..gabi nie martw się..jeżeli to ma ci dać zdrówko,to operuj się..(bo musisz byc zdrowa,by planować rodzeństwo synkowi..)A synus jakos to przeżyje,zobaczysz..Mój też ..tylko mamusia,mamusia..Ale czasem wywozimy go do babci..na noc tez..no i planujemy go dać do przedszkola na jesień...
joasiu jeszcze parę dni i będziesz mieć studniówkę...Pamiętam jak ja czekałam na te ostatnie 100dni...
Też [przesyłam fluidki dla jeszcze niezaciążonych!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrawiam wszystkie i miłego weekendu!!!!
A..ja mam dziś mieć niespodziankę.tj.randka ! Małego odstawiamy do babci..a my wolny wieczór..(przypuszczam że kino..)-To tak przed porodem!
Dawno nie zaglądała.Ewulka odezwij się jak nie tu to na gg
i zapodał młodemu kołysankę
Bardzo mocno pozdrawiam i trzymam kciukasy. oooooo tak
. Miłego weekendu.