• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to dzieki że mnie nie udusicie..:sorry2:..bo w nocy to mi sie właśnie Ik-s śniła..że miałam ją wieść do szpitala....
daga to masz już największy zakup z głowy....:happy2:Błekitny-też ładny..! Mi osobiscie to czerwone się podobają...Ale ja już mam,po Alexie...Latem wyprałam co się dało,nawet fotelik...i teraz jest ok.(jak nowy..)
dlaczegotak moje życie -to dopiero ! troche już przeszłam-piszę jak stara baba,nie?..ale tak faktycznie było...i poród Alexa był dla mnie(i pewnie dla Piotrka też)czymś niezapomnianym,najwspanialszym co moze spotkac kobietę(oczywiście cała ciąża..i wogóle dzidziuś..)Pomimo że rodziłam go 20godzin,niezapomne tej chwili jak mi go połozyli na brzuchu..a tatus przecinał pepowine...:tak:..Mam nadzieje ze teraz będzie też tak ,ale zarazem inaczej..
gabi nie martw się..jeżeli to ma ci dać zdrówko,to operuj się..(bo musisz byc zdrowa,by planować rodzeństwo synkowi..)A synus jakos to przeżyje,zobaczysz..Mój też ..tylko mamusia,mamusia..Ale czasem wywozimy go do babci..na noc tez..no i planujemy go dać do przedszkola na jesień...
joasiu jeszcze parę dni i będziesz mieć studniówkę...Pamiętam jak ja czekałam na te ostatnie 100dni...
Też [przesyłam fluidki dla jeszcze niezaciążonych!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrawiam wszystkie i miłego weekendu!!!!
A..ja mam dziś mieć niespodziankę.tj.randka ! Małego odstawiamy do babci..a my wolny wieczór..(przypuszczam że kino..)-To tak przed porodem!

reklama
ewa - baw sie dobrze , ja właśnie wychodzę na miasto spotkać sie z przyjaciółkami i zrobić takiej jednej pani miłą niespodziankę ! ;-)

Dzień doberek:-) w sobotnie przedpołudnie:tak:

Ja tylko na chwilkę życzyć wszystkim miłego weekendziku:-). Teraz siedze w pracy a później mam nie co pracye domu bo M. ma jutro imieniny i mamy gości, zatem odezwę się w poniedziałek.
Pa, pa dziewczyn:-):-):-)

Cześć :-)
jak zwykle mam tyle do nadrobienia. Tak to jest jak sie dużo pracuje i nie ma czasu na czytanie regularne.:tak:

Daga mam nadzieję ze mąz zadziałał:-D i zapodał młodemu kołysankę :-D.
Tak niedużo ci już zostało. Fajnie, będziesz tulić tego małego pasozyta niedługo.
ewa33 Gratuluję męza. Miłego wieczorku wam życzę. Napisz jak tam ika
Gabi Najwyżej chłopaki będą razem płakać. :tak: poradzą sobie i docenią Ciebie. zresztą co sobie mają nie poradzić. ;-)
JoannA25 Jak się czuje mamusia czerwcowa??
berbel ja tak jak wszystkie. Myśleć o sobie tylko i brać posadkę. firma sobie poradzi. Kto ma mysleć o tobie jak nie ty sama;-)
Maggie Naiszę tak jak większość. Zaszłam w ciąże dopiero wtedy jak przestałam o niej myśleć. Psyche to 80% sukcesu. Ale jak przejdziesz ten pierwszy okres intensywnych starań to przyjdzie taki czas kiedy sobie odpuścisz. i tego ci zyczę jak najszybciej.Jestem pewna że ty nam tu bardzo niedługo napiszesz o dwóch kreseczkach i dlaczegotak nie będzie już się czuła ostatnia :-D. ciesz się życiem pracuj kochaj i śmiej się a zobaczysz co z tego wyniknie:-). pozdrawiam

Tolka23 Trzymaj się kochana. Napewno będzie wszystko dobrze.
batonik24 oby to była fasolka. Trzymam kciuki
jezyk no tak facetami to różnie bywa. Mój jak narazie to miód na serce. oby mu tak zostało
muffy nie zamartiwaj się na zapas. Idź do dobrego specjalisty.A nie pękające pęcherzyki to nie jest tak źle moja droga. Ja też miałam taki problm. chodziłam do gina i endokrynologa. miam porządne bvadania, leki i monitoring cykli. Mnie też nie było łatwo ale starałam się skupiać na działaniu. A jak miałam jakieś doły to mój małzonek stawiał mnie na równe nogi bardzo rzeczowo.
A może się okaże że to zupełnie coś innego albo że jest wszystko ok. trzymam kciuki i głowę do góry podnieś, kurna nie możesz się poddawać, tak?????? :angry: Bardzo mocno pozdrawiam i trzymam kciukasy. oooooo tak:baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, nawet jak nie wymienilam:blink:. Miłego weekendu.

Hejka!Włąśnie wysłałam moja przyjaciółke po test bo już nie moge, a tam najwyżej sie rozczaruje wolalabym milo, ale co bedzie to bedzie dluzej tego nie zniose.Moja gin powiedziala ze test powinien wskazac w dniu spodziewanej miesiaczki czyli ok 10 dnia od zaplodnienia. zaraz zabieram sie do roboty! Trzymajcie kciukasy!!!

Hej dziewczynki ! O Ewulkę 123 sie nie martwcie , u niej ok ! ja mam z nią stały kontakt , po prostu jest teraz strasznie zajęta i nie zabardzo ma czas żeby pisać , ale obiecała , że nadrobi straty ! Pozdrowię ja od Was ! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry