• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak właśnie sobie poczytałam, że niektóre osoby bardzo szybko zachodzą w ciążę po poronieniu. Nawet jedna dziewczyna nie doczekała pierwszej @ po zabiegu bo zaszła w ciążę i urodziła zdrowe dziecko.
Wiem, że trzeba trochę odczekać ale takie historie nastrajają mnie bardzo pozytywnie :tak:

Kinguś ja jeszcze pierwszej @ nie miałam po poronieniu. Dopiero minęły 3 tygodnie. Mam sie zgłosic do gina 3-5 dc.

Słodziutka nawet cześć nie zdążyłam Ci powiedzieć;-);-);-) szybsza niz błyskawica.

cześć Aga IRL, Ona

kingus ja tez duzo czytalam takich historii i tak sobie myslalam a moze by tak nie czekac tych 3 cykli,nie moglam sie doczekac a teraz jak juz dostalam "pozwolenie",po 2 @ to sie boje i sama nie wiem co myslec.Sa dni kiedy chce juz teraz natychmiast a sa ze strach jest tak silny,ze mi sie odechciewa

Kinguś ja jeszcze pierwszej @ nie miałam po poronieniu. Dopiero minęły 3 tygodnie. Mam sie zgłosic do gina 3-5 dc.
No to mam nadzieje, że @ wkrótce przyjdzie. wszytsko

kingus ja tez duzo czytalam takich historii i tak sobie myslalam a moze by tak nie czekac tych 3 cykli,nie moglam sie doczekac a teraz jak juz dostalam "pozwolenie",po 2 @ to sie boje i sama nie wiem co myslec.Sa dni kiedy chce juz teraz natychmiast a sa ze strach jest tak silny,ze mi sie odechciewa
Mi gin mówiła, że można już po drugiej @ się starać pod warunkiem, że wszystko będzie dobrze. Ja czekam na szpital i mam nadzieje, że ten czas czekania na zielone światło szybko minie.
Rozumiem, że się boisz ja wychodzę z założenia że na niektóre rzeczy niestety nie mamy wpływu i musimy iść dalej.
Będzie dobrze, ważne by nie robić nić przeciwko sobie :tak:

witam
edytko no no co ...Wiesiu taki steskniony?

katrin gratulujee fasoki ,,,i pazdziernik ruszyl ostatnio do wrozki chcialam pojsc ...ale Twoje slowa daly duzo do myslenia

pozdrawiam wszystkie mamusie i ich fasoki Pozytywne myslenie i bedzie dobrze!!!

pozdrawiam wszystkie laseczki

reklama
bylam dzisiaj u siostry malego w szpitalu ..lezy juz 2 tyg idulek kochany duzo rozmiawialam z pielegnniarkami ..one mnie sie pytaja czemu jeszcze nie mam drugiego dzidziusia ech ja jej na to hmmm jeszcze nie czas ze tyle sie dzieje jest tyle poronien itd a ta mi na to ze to dlatego ze dziewczyny nie dbaja o siebie sciskaja sie pasami chodza z brzuchami na wierzchu itd...odpowiedzialam tylko jedno aj siostra sie myli i to grubo juz wiecej nie pytala,,,,moje dziecie wyjechalo na 3 dniowa wycieczke troszke przeziebione ,,,ale tak bardzo czekal wiec pojechal (nauczyciel poinformowany) jest dorze i synek zadowolony mowi ze nic go nie boli jedynie to ze baseny na wyciczce ma zawieszone

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry