• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wtorkowo....................
wpadłam tylko na chwile , bo jade do ginki, ma pierwsionka dla mnie ;-)
i jade na montaż i zawieśc takie tam jeszcze cosik żółte ............hiihhih

Sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki dla wszystkich
takie dzidziusiowe i zdrowotne .............. łapcie i zachodzcie
nie kce byc sama w pażdzierniku
wiec głowa do góry , nogi na boki , albo odwrotnie i działajcie ........kochajcie sie kochane

a bedziem mieli wiecej fasolek , groszków, dzidzisiów, maleństw, kruszynek

prycham ile sie da.................. do dzieła kochane ( no ja za was ich nie zrobie ;-) )
to do pozniej

cześć Katrin, a jak to cos co ci zainstaluja się nazywa? musisz to mieć? Do kiedy?

A co do wampira wysysajacego ze mnie energie to wiem kto to....moja mama i maż, znają ta osobe chronią mnie przed kontaktami z nią...sa tacy ludzie " Wampiry energetyczne" i kiedys ktos znajomy przestrzegał mnie przed tą osobą i tak o niej mówił... a teraz to moja teściowa :-) hihihi i wiem, ze jak by mogła to by i ze mnie i z m wyssała wszystko.... opiekuje sie wika juz 2 tydzień i nie mam z nia kontaktu i nie chcę, m sie tym zajmuje i moja mama....ja mam byc spokojna i zrelaksowana :-)...szkoda mi ich, ale sa dzielni nie powtarzaja mi jej dziwactw by mnie nie denerwować....

Ostatnia edycja:
agi jak możesz to zapytaj męża czy robia ocieplenie poddasza, sufity podwieszane i karton-gipsy, niestety zbyt duzo kaski już nie mamy ale może zna jakąś niedroga dobra ekipę?

Pixella to musisz nadal unikać tego "wampira"......szkoda tylko że to teściowa bo na zawsze nie da się wyeliminować jej towarzystwa:-(

Ja w poprzedniej pracy miałam taką kierowniczkę..... nawet zauważyli to inni że po rozmowie z nią moja samoocena leciała w dół.....ale na szczęście nie widuję jej:tak::tak::tak:

Juto jadę na 3-dniową przymusową integrację co za bardzo mnie nie cieszy..... w końcu od 5 tygodni i tak jeździmy razem po Polsce to po co aż takie imprezy?????????
Tak więc dzisiaj kończę pranie.... sprzątanie..... i cieszenie się moją szaloną rodzinką.....

Witam serdecznie!Przeczytałam wszystko do końca,nie mam ostatnio weny,jest mi smutno,nie potrafię się cieszyc,ze staranek w tym miesiącu też nic nie będzie,odpadam w przedbiegach.Kupiłam testy owu i chyba żle zrobiłam bo teraz to juz kompletnie nic nie wiem,wszystko rozregulowane.W zeszłym tygodniu bolało mnie podbrzusze,wychodziły dwie krechy(choc druga nie tak wyrazna)a w niedzielę już tylko jedna krecha.Od wczoraj znowu pobolewa podbrzusze,temp.podwyższona i nie wiem czy to teraz czy juz było,zM mamy trudne dni i wszystko idzie nie tak.Nic mnie już nie cieszy:no:
Przepraszam że tak smutam ale jest mi lżej kiedy coś z siebie wyrzucę.Wam z całego serduszka kibicuję i życzę byście wszystkie zobaczyły upragnione ll kreseczki.

karola test owulacyjny pokazuje pik LH czyli 2 kreski wychodza przed owulacja a nie w trakcie,owulacja jest do 48 godzin po tym piku wiec moze nie pokazywac 2 kresek,najwaznijesze jest aby "zlapac"wlasnie ten pik czyli wzrost LH ktory zaraz po tym spada.

Nie martw sie ,kazdy miewa zle dni,przejda.Bedzie dobrze. Jak nie masz ochoty na ten miesiac to odpusc i dolacz do nas starajacych sie w przyszlym miesiacu;)

Karola kurcze może wyrzuć te testy do kosza i zdaj się na intuicję i spontaniczność.... widzę że te testy to tylko wprowadzają zamieszanie..... musisz troszkę wyluzować bo może przez nerwy masz rozregulowane cykle???????
ale musisz być dobrej mysli... nie teraz to w następnym cyklu.... wiem że to mało pocieszające.....

a może już cosik zamieszkało w twoim brzuszku?????????? i stąd ten nastrój???????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry