• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie co,wczoraj ogladalam filmy z porodow o kurczeeeeee ,wyglada to koszmarnie:szok::szok::szok::baffled::baffled:.Wiekszosc z Was ma juz dzieci wiec pewnie to zaden szok dla was ale jak ja to zobaczylam to....zasnac nie moglam :shocked2:

reklama
Cześć babeczki,
jestem po porannym kluciu w żyłę.... trochę mi sie lało z ręki później, ale to chyba po tym acardzie.
Nie spałam w nocy, a ja spałam to śniły mi się takie koszmary... śniła mi się jutrzejsza wizyta u gina, powiedział że przedawkowaliśmy luteinę, i że musi mnie wysłać na zabieg do islandii (???) a jak już byłam w tej islandii to tam na usg było widać słabo bijace serduszko... ale mam schiza, zastanawiam się czy sama sobie nie przyganiam takich snów

hej guska,brrrr nienawidze zyl ,krwi ,igiel fujjj. Ale masz sny no nieee.Łatwo powiedziec mysl pozytywnie jak doskonale wiem ze jak zoabcze u siebie 2 kreski to bede schizowac i to bardzo,teraz sie boje a co dopiero jak fasolka zamieszka

allaa ja tez jestem zdania, ze co ma byc to bedzie....trzeba czerpać radosc i ze staranek, dziewczyny w koncu ile razy jeszcze bedziemy mialy je okazję miec ??? przeciez więcej niż 4 nie dam rady urodzic....:-D...a pozatym jak sie teraz naprzytulaskuje to na zapas....bo czasie ciaży i po juz może tak slodko nie być....

a co do emocji mojego m to powiem tak, nie rozmawiamy o poronieniu wcale, rozmawiamy za to o planach na przyszłość, staramy sie cieszyc każda wspólna chwilą bo potem mozemy juz miec tylko coraz mniej czasu dla siebie....cieszymy się z przytulanek, a jak ja mama gorszy dzień albo on to kłócimy...jak stare dobre małżeństwo...ale raczej sporo inicjatywy jest z mojej strony jeśli chodzi o pzrytulanki...on sie chyba troche boi .... jak on widzi usmiech na mojej twarzy to tez jest szczęśliwszy....a generalnie to jest jak dziecko wymaga stale opieki i zapewnienia, ze go kocham...

nie sprawdzałam herbatki z imbirem, pije wode z cytryna i po jakims czasie przechodzi, powiem wam ze sie jednak bardzo ciesze ze mnie mdli:-):-):-). dzis juz nie ma zadnych plamien, oby do piatku, wtedy ide do gina ale jestem pełna nadziei ze bedzie wszystko ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry