• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko wizyta o 15.40, dobrymi wieściami się oczywiście podzielę

modroklejko witaj, brzuszek po obiadowy czy bardziej ciążowy to i tak się dumnie z nim noś, a w czwartek będe trzymać kciuki

reklama
Madziu. Ja miałam termin na 14 pażdziernika.
Tulę Cię mocno. Masz już swój CUD który zamieszkal u Ciebie w brzuszku.... mi jeszcze troszkę na niego przyjdzie poczekać.
Ehhh faktycznie ciężkie to dni.
Madziu więc jutro daj znać proszę jak Ci poszło. Albo eskiem albo na GG.. albo tutaj :tak: proszę.

czesc słodziutka, co u ciebie? tak sie pojawiasz i znikasz:-)...dziękuje za zyczenia, obyyy...
meża jeszcze i tak pomolestuje...nawet mam plan jak hihihi by mu sie potem miło kojarzyło:-)...staranka tez musza byc różnorodne...kupie jego ulubiony olejek i go jutro całego....wymasuję....oj jak on lubi masażyk plecków i stópek.....karola tobie też uwodzenie męża polecam, nic tak nie zbliża faceta do kobiety jak udany wieczór.... :-)

allaa mama w domku. Choć została wypisana z gorączka, która miałą spać. Nie spada. Dostała na zmianę inny antybiotyk. Zobaczymy co i jak. We czwartek ma usg i może jak będzie miała siłe już w poradni onkologicznej (a jak nie to w przyszłym tygodniu) by ustalić termin radioterapi i później chemioterapi.

guska więc jak tylko przyjadę z trasy zaglądnę na BB w oczewkianiu na Twoje dobre wieści!!

pixelko zgadzam się z Tobą!
Męża trzeba cały czas uwodzić nie tylko na początku!!!!

Karola faktycznie spróbujcie. Napewno u męża zobaczysz błysk w oczach!

Madziu wiem. Napewno się odezwę i zapukam do Ciebie

Teraz zmykam,
Obiadek czas zacząć pichcić...

Buziam wszystkich i do napisania!

Słodziutka wierzę,że mama powoli odzyska siły,życzę jej zdrowia i wam wszystkim siły i wiary.

Dziękuję wam dziewczyny za te wszystkie pocieszające słowa,Pixelka mówisz pomasowac?mój to uwielbia :-)tyle że ja mam do niego tyle żalu że jakoś nie mogę się przełamac,czemu mam go nagradzac,wiem,wiem robię to też dla siebie:-D:-D:-D:-D:-D,no nie wiem,nie wiem.:-)

Nie wiem co bym bez was zrobiła,dodajecie mi wiary i chęci do walki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry