• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przepraszam,nie przejmujcie się mną,może mi przejdzie.
Będzie dobrze może potrzeba Wam trochę więcej czasu ale wszystko się ułoży.

dziewczyny, czy któras z was miała jakieś przeczucie, przed tym jak sie udało zafasolkować?...
Ja wiedziałam od początku, że się udało

Slodziutka zdrówka dla mamy i siły żeby mogła walczyć.

reklama
karola ja do mojego tez mam jakis żal, nie zachowal sie jak powinien w mojej ocenie...ale to przeszłość a chce patrzyc do przodu, w bólu i cierpieniu ludzie robia i mówia głupoty, których potem załuja.... faceci troche inaczej to przezywaja niż my i mam tego świadomość...dla niego nie bylam w ciaży skoro dzidziusia nie widzial, a ja uważam inaczej...wiem, ze on bardzo po swojemu to przezył, nie pokazał tego po sobie ale taki jest...nie rozumie tez czemu nadal mam dołki jak widze ciezarowki skoro niedlugo sama nia bedę...a mam...nie mam do niego o to żalu choc nie powiem chcialabym i u niego smutek widzieć, wiem jak cieszy sie, ze możemy sie starać...ale tez o tym nie mówi, ale to widzę... sam boi sie do mnie podejść, jakbym była ze szkła... mam wrażenie ze im bardziej bym go nacislała by sie do mnie zblizyl i mnie pocieszył tym bym bardziej go odstreczała bo mój m nie lubi sie użalac nad sobą....więc robie to takim swoim sposobem.... :-)...a zawsze jak ja okarze mu serce to widze jaki jest szczęsliwy i wszytsko sie układa, w miłości tak jest, ze trzeba nauczyc sie dawac nie oczekując nic w zamian....

Karolka włąsnie czasem trzeba dumę schować do kieszeni. Bo jakbyśmy się chciały tak o wszystko obrażać to życie zmarnowałybyśmy tylko na niesnacki.
Szkoda czasu na to. Ja często równiez po jakiś nieporozumieniach sama wcześniej wyciągam ręke by było OK. Zresztą uczę się wszystkiego od mojego mądrego męża że nie można długo urazy nosić w sercu. Bo i po co. Uczy mnie i widze jak pod wpływem lat się zmieniam. Dawniej potrafiłam się obrazić i nie odzywać z kilka godzin (no prawie nie odzywać)a teraz w sumie dorazu rozwiązujemy swoje problemy- rozmową.
Dlatego naprawdę spróbuj tak jak mi mąz mówi. Czasami pokazać też inną siebie i zrobić coś przeciw sobie. Tzn. Własnie wyciągnąć tą ręke na zgodę sama pierwsza.
Życzę Ci aby było tak jak pisałam w poprzednim poście. Abyście się pogodzili. Byś nabrała duzo optymizmu. A wszystko inne samo przyjdzie. Tylko bądź dobrej mysli.

Kinguś Wybacz o Tobie zapomniałam (z racji tego że dużo nas jest) Z tego co pamiętam dzisiaj wtorek. Dzisiaj masz iść do swojej ginki?O której będzie na dyżurze? Od 15?
Jak się czujesz fizycznie i psychicznie?

allaa wierzę że tak własnie się stanie. Dziękuje

Martuś a co dobrego dzisiaj na obiad robisz?

Carri a Ty co porabiasz? Bo o Tobie słoneczko również zapomniałam

Magdalenka też dłuuuuugo się do nas nie odzywała. Ciekawe co u niej?

Hej,ja chora nadal:wściekła/y: Od soboty nie oddychałam nosem,normalnie beton.nNe mogę żadnych kropli,ani wspomagaczy.A antybiotyk coś nie działa.Te dopuszczone w ciązy to takie liche,nie na moje bakterie:baffled: Mówić też nie mogę.
Nie wiem,czy mieszkaniec brzucha to wytrzyma:no:
Żeby było weselej to M też chory na maska:wściekła/y:Trzeci raz w ciągu miesiąca:szok::szok::szok: Przedszkole to jednak był super pomysł:sorry2::zawstydzona/y::-(
Także Wam życzę zdrówka,bo bez tego kicha.
Przepraszam,nie mam siły być z Wami na bierząco.Ale gorąco pozdrawiam i trzymam za Was kciuki:tak:.Papapa

Słodziutka,chodzi o to że to ja najczęsciej wyciągam rękę i potrzebuje poważnej rozmowy ale M nie chce,wg niego wszystko jest okey i tu chyba jest problem.Wasze rady dużo mi dają i wierze,że wszystko się poukłada.

Pixelka trzymam mocno kciuki,cos mi mówi,że przytulanki przyniosły efekt.:tak:

reklama
Karola przecież od zawsze wiadomo że faceci są z innej planety:sorry2:...... wiem że ciężko sie dogadać gdy tylko jedna strona widzi problem:no:
przerobiłam to z moim byłym i czasami wydawało mi się to walką z wiatrakami..... ale jeśli go kochasz to walcz....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry