• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola...skoro test owu ci wyszedł pozytywnie to chyba dobrze, no nie? max LH jest 24-48h przed owu.... u mnie sie chyba zgadzało bo mialam straszne bóle brzucha....az nie miałam siły sie starać....a co do grubych krech na testach owu to nigdy nie miałam takich jak pisza a w ciaże zaszłam jak sie postaraliśmy 12h po "najgrubszej" na mój gust kresce.....ja tam zamiast dolowac sie czy mi w tym miesiącu wyjdzie czy nie postanowilam obudzić mezulka dziś o 5 rano i wykorzystałam brak oporu :-)... nawet nie skojarzył o co mi chodzi hihihi, a zanim skojarzył już było za późno....w następnym miesiacu może zatestuje, może nie...nie wiem, ale napewno bede obserwowac swój organizm i czy mam sluz płodny i kiedy... karola organizm sam wie kiedy dla niego najlepszy czas na fasolkę, jak bedzie gotowy to zobaczysz II, trzeba poczekać...i wierzyć w siły natury....

Wiecie co,myślałam,że poronienie mocno nas z M zbliży ale w miarę upływu czasu widzę że coś jest nie tak,jestem zestresowana i zdołowana a to nie pomaga fasolkom,porozmawiac tez się nie da,z tąd mój nastrój i takie nastawienie,po prostu nie wierze,że może mnie spotkac az takie szczęscie.Przepraszam,nie przejmujcie się mną,może mi przejdzie.

karola moze Twoj maz potrzebuje czasu aby ochlonac,napewno on to tez przezywa ale faceci to robia zazwyczaj "milczac". Postarajcie sie zyc na nowo,wiem ze to trudne ale zrobcie cos dla siebie,wypad do kina czy na kolacje.Cieszcie sie soba a fasolka sie pojawi.Co ty na to?

Pixelka no ładnie zalatwilas mezulka heheeh,trzymam kciuki za pozytywny tescik:-)

cześc ona co u ciebie? jak meżulek, lepiej? na jakie wyniki czekasz?.....

lactovaginal mi przepisała lekarka bo miałam II gr cyto i stwierdzila, ze napewno mi nie zaszkodzi, mam sie starać a po starankach tydzień pobrac a potem raz na 2 dni...to podobno pomaga jak jest jakis lekki stan zapalny .... nie jest zabroniony w czasie ciazy więc też sie nie boję... u nas staranka w trakcie i chcę jeszcze troszke meża pomeczyc bo nigdy nie wiadomo co z ta owu i czy juz napewno po....

ja tez mam II w cytologii ale nic mi nie mowil kurcze dran zeby cos zrobic z tym hm. Moj mezulek juz ok zdrowy,czekamy az antybiotyki wyplucza sie z organizmu.Ja czekam na wynik chalmydii i rozyczki. Ciesze sie ze u Ciebie staranka pelna para:D

Witam Dziewczynki!
Karola wiem co czujesz. Ja bylam strasznie zdołowana jak dostalismy zielone swiatełko, a nam nie wychodziło. Liczyłam, wyliczałam, obserwowałam i nic. Tak było przez trzy cykle. W czwartym przytulalismy sie spontanicznie tylko dwa razy, bo potem mielismy ciche dni, myslalam ze nic z tego nie bedzie. No i jak sie zdziwiłam i ucieszyłam jak zobaczylam dwie kreski. Udało nam sie w 11 dc, ktory ja przekreslilam....Tobie tez sie uda, musisz uwolnic swoja psychike, czerpac radosc z seksu i troche odpuscic. Naprawde pomaga. Wiem jakie to trudne ale moze warto zmienic podejscie.....Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry