• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi faktycznie nie za wesoło u Was :baffled:
Niech ta choroba już się skończy dla Was. I niech wszystko będzie w porządku.
Tego Ci życzę... tfuuu Wam życzę :-D

Karolka więc porozmawiaj - rozmowa szczera zawsze pomaga. A jak nie to srpróbuj włąsnie typowo damskich sztuczek "uwodzenia" na nowo swojego M. Wierze że TEGO NIE ZAPOMNI DO KOŃCA!

WItaski Alutka!!:-D:rofl2::laugh2:

reklama
Gabi po antybiotyku już powinno być ci lepiej....... jeśli nie będzie 48h po pierwszej tabletce to wg mnie goń do lekarza.... może nie trafił z lekiem..... staraj sie zbijać temperaturę bo w zasadzie stała gorączka może szkodzić fasolce.....

Edytko postaram się nie integrować za badzo:cool:..... pijak ze mnie mizerny więc będę sie maskować......
Tyle kobiet modli się za twoją mamę że musi być dobrze....

karola a co ci szkodzi podziałać dzis :-).... przeciez jak juz jest fasolka to jej nie zaszkodzi, a jak jeszcze nie ma to jeszcze mooooże być:-).... czasem owulacja z jakichs powodów może się przesunac ale jak masz 29d cykl to własnie wczoraj albo dzis powinna być....generalnie po skoku tempki..o 0,1 stopnia juz można mówić że owu jest bliziutko...czyli od dnia w ktorymi miałaś 36,7... a po temperaturkach 36,7 w normalnym cyklu wystepują 37,1 i utrzymuja sie az do @ by kilka dni albo godzin przed spaść...jesli nie spadna przez 17 dni to można oczekiwac fasolki...

Ostatnia edycja:
Alutka ta Twoja córunia już nie taka mała ;-):-D
Pijak z Ciebie mizerny? Ehhhh to chętnie popiłabym z Tobą :blink:
Dziękuje Ty wiesz za co :tak:

Karola nie wiem nie umiem Ci powiedzieć i doradzić bo nigdy siebie nie obserwowałam aż tak. Nie mierzyłam tempki itp. Więc posłuchaj "mądrzejszych" ode mnie.Ale jak zadziałacie jak pixelka mówi... nie zaszkodzi a może DUUUUŻOOO wnieść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry