• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuje za kciuki za mnie :-D:-D

Jestem już po wszystkim niepotrzebnie się tak bałam.
Poszłam do szpitala o 19 a przyjęli mnie na oddział ok 23 tam dostałam tabletki do pochwowo i czekałam ale tylko pojawił się lekki ból jak na @ ale dostałam kroplówkę z pyralginą. Rano poleciało kilka skrzepów, na usg powiedzieli, że prawie wszystko się oczyściło ale lekarze zdecydowali że lepiej oczyścić. Zabieg trwał 5 minut nic mnie po nim nie bolało tylko trochę spać mi się chce. Nie miałam żadnych krwawień nawet jednej podpaski nie zabrudziłam (sorki za szczegóły) .
Jestem zachwycona personelem, jak poszłam o 2 w nocy po kroplówkę to pani z uśmiechem powiedziała, ze już szykuje i wróciła po 2 minutach. W nocy zaglądają pytają jak się czujesz, na prawdę super.
Ale się rozpisałam przepraszam :sorry2:

reklama
Witam dziewczynki.

Andzi Ty skarbku jak miło że napisałaś.:tak:Cieszę się i jestem z Tobą. A Tym kimś z pracy się nie przejmuj może miała zły dzień?:sorry2:
Buziam Cię i prosze o wiecej postów, bardzooo proszę.

guska czekałam na wieści od Was!!! Ciesze się ze wszystko OK i że odważyłaś się wstawić suwaczek!!! Super wieści - proszę częściej takie!
Wiec kolejne dobre wieści 31.10.. szybciutko zleci! A sex.. nie samym sexem człowiek żyje ;-):-D

allaa uwielbiam ogórkową do tego z ziemniaczkiem i z ryżem.. mniam.. mniam.. pycha. Spij ile możesz to jest dobry objaw :-D

milgak jejku faktycznie WIEKI Cię nie było. Moze napiszesz co u Ciebie i dlaczego tak rzadko do nas piszesz?

Gabi mówisz że nie tęsknisz do "przytulanek" ;-):tak: każda z Nas jest inna i co innego potrzebuje. Całuję Cię.
Jak Ty się czujesz? I M i m?

also nie panikuj... choć wiem wiem dobrze mi mówić. Ale faktycznie jeśli potrzebujesz.. umów sie na wcześniejszą wizytę. Jeśli to ma Ci daś spokój wewnetrzny. Tak jak napisała Andzi.. MUSI SIĘ UDAĆ!! MUSI!

Agula AJ kochana a jak u Ciebie samopoczucie i "staranka"?;-):tak:
Oby było lepiej. Pamiętam o Tobie również przed zasnięciem

Agula Irl a Tobie to tylko przytulanki w głowie :-p:sorry2::-D

Witaski Agatko... co tak wpadłaś i wypadłaś :sorry2:

Karola buziam Cię.. jak noc? Udana z mężem? Dał się namówić na małe co nie co? Uwiodłaś Go? :tak:;-):-D

Kinguś cieszę się że jesteś już w domku. Że personel był OK. Że nie bolało że.. psychika OKI. Tak bardzo się ciesze. Wczoraj byłaś u mnie w modlitwie. Myslę że może coś pomogła. WIerzę w to.Pisz do nas przynajmniej tak często jak teraz :-D

Pati a Ty leniuszku gdzie jesteś?

Sylwia a Ty co? Męża masujesz? :sorry2::-p:-D

Ania Dilajla puk puk puk puk :-D

Kasiuuuuuuuuuu gdzie znikłaś :-(

Kingus...dobrze,ze juz po......teraz juz tylko do przodu....
Karola....a jak Twoje samopoczucie?
Słodziutka....ja tez cały czas myslami i modlitwą jestem z Wami...
a ja?po japonsku czyli jako-tako.........staranka zawieszone............
Buziolam Was wszystkie i zmykam kłaść corę do łóżka......

Oj racja Edytko.......gdzie te czasy gdzie było tak miło i "wesoło"...możnabyło choć na trochę zapomnieć o swoich bolączkach.....brakuje mi bardzo tych czasów.......................jeśli same nie zadziałamy to ..nie wróca...trzeba bedzie cosik z tym zrobic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry