• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
agus, hehe nie spalam od 15, bo sasiedzi nie pozwolili, potem M wrocil z pracy, dalam mu obiaad i wtedy sie polozylismy, spałam jakies poł godzinki:-)a w nocy to nie narzekam rowniez spie:-):-), teraz mam takie hobby

ja to mam ziolka na spanie z polski siostra mi przywiozla....ja spie jak nie wiem co...zasne po 2-3 godzinach sie budze i sie mecze bo zasnac nie moge...ale jak wypije ziolka to spie sobie nawet nawet.....i czasem to nawet w nocy sie nie obudze dopiero jak budzik zadzwoni hahhaha...ale to rzadko heheh

ja mialam taki problem jak pracowałam w poprzedniej pracy, zasnac z nerwow nie moglam, w nocy sie budzilam i rozmyslalam co przyniesie nastepny dzien....Tragedia, na szczescie zdecydowalam sie na zmiana i jestem teraz bardzo zadowolona, mimo ze mniej zarabiam jestem spokojniejsza, w weekendy nie rozmyslam o pracy, jak jestem na urlopie to nikt do mnie co piec minut z biura nie wydzwania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry