Maggie2412
Fanka BB :)
Joas! Widze, ze jestes na linii, wiec wirtualne usciski dla Ciebie, glaskanka brzuszka dla Mateuszka i drapanka za uszami dla pieseczkow
. Trzymaj sie, bedzie dobrze 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rano obudził mnie bół głowy , ale mój M zrobił mi parówkę z amolu i troche przeszło. Włąśnie kończę gotować rosołek , myślę że jeszcze jakaś godzinka i będzie gotowy !
bo mozna kupic juz pokrojone w cieniutkie platki (inaczej jest twarde jak podeszwa) i wyszlo super. Czosneczek mniam mniam, bardzo sexy, zionelismy z J, jak dwa smoki wawelkie
ale, na szczescie nie musielismy isc do denstysty
.
. Poglaskaj brzunio i koteczka tez ;-).
. Jak slysze, ze jakas przyjaciolka zaciazyla natychmiast kupuje. Co nowego w Krakowie? Czy Emma ominela?
A jakTy sie czujesz ?
nie liczyłabym tak do końca na jej pomoc... 
odzwyczaiłam się już, a brzuch mnie boli bardziej niż przed ciązą (o 7 rano jadłam no-spe)

a kićka śpi pod grzejnikiem.
leż grzecznie i słuchaj pana doktora a bedzie spoczko zobaczysz , a takie leżenie i " niemożność wykonywania pewnych czynnośći " ma też swoje dobre strony popatrz na to z tej perspektywy. W M jak Mama był artykuł o tym jak sobie ułatwić życie gdy musisz leżeć :Na stoliku koło łóżka : termos z herbatką , termos z obiadem , kanapki ,sok , woda, ulubione przekąski ,LEKARSTWA , książki , czasopisma , LAPTOP, a w łóżeczku wygodne poduchy, a i pilot do TV albo do wieży.Da sie przeżyć , w końcu będzie SUPER NAGRODA 
;-) czekamy na plony ...