Gabi
maj'05 kwiecień '09
Słodziutka,masz rację miała się zająć.Pisalam wtedy do admina i mi nie odpowiedzieli,gdzies sie maile zapodziały chyba.A potem to już źle się czulam itp.Przepraszam
Nie raz juz o tym myślałam.Ale nie mogę zagwarantować po prostu,ze bedę miała czas i siły.Cieszę się Modroklejka,że się tym zajęłaś
Kamień mi spadł z serca
jak coś to chętnie pomogę.
Na poczatek mam taką propozycję,jak myslicie? Może by zmienić nazwę tego wątku,bo trochę mylaca dla nowych osób jednak.Może pogaduszki Aniołkowych mamuś czy coś w tym stylu

Mirka,uśmiechnij się.Przynajmniej chodzić możesz;-)
Ja też zdecydowanie wolałam zdjęcie Słodziutkiej
Tymbardziej,ze taką małpkę ma sporo osób na bb i troche mnie myli,bo patrze na avatar i z kims innym się kojarzy.No i Słodziutka ma jednak ładniejsza mordkę.Ale mojemu synkowi małpka się podoba
Pa.
Nie raz juz o tym myślałam.Ale nie mogę zagwarantować po prostu,ze bedę miała czas i siły.Cieszę się Modroklejka,że się tym zajęłaś
Kamień mi spadł z serca
jak coś to chętnie pomogę.Na poczatek mam taką propozycję,jak myslicie? Może by zmienić nazwę tego wątku,bo trochę mylaca dla nowych osób jednak.Może pogaduszki Aniołkowych mamuś czy coś w tym stylu

Mirka,uśmiechnij się.Przynajmniej chodzić możesz;-)
Ja też zdecydowanie wolałam zdjęcie Słodziutkiej
Tymbardziej,ze taką małpkę ma sporo osób na bb i troche mnie myli,bo patrze na avatar i z kims innym się kojarzy.No i Słodziutka ma jednak ładniejsza mordkę.Ale mojemu synkowi małpka się podoba
Pa.