aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka katia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Aga no ta foteczka jak dla mnie bomba!Zobacz załącznik 101759
moje dzisiejsze zdjecie do licencji....nie bardzo mnie sie podoba ale co tam....![]()
Kiedy masz ten egzamin??pixella dilajla bardzo mocno trzymam kciuki za wasze fasolki, i wszytskie inne na tym forum, bądźcie przykładem że wszystko w końcu kończy się dobrzekróliczku tule cie jeszcze raz....ja na tym forum tez jestem ....niestety...bardzo mi ono pomaga....jestem tu odkąd poroniłam czyli od lipca....a czerwcówej jest juz 3 tu..catmate, sylvii28 i ty...:-(
ja postarałam sie po 2@ i od razu sie udało...ale miałam sporo badanek i zielone światełko od lekarza, usg itd.... wszystko zalerzy jak szybko twoj organizm zacznie mieć mniej więcej regularne cykle i zaczniesz mieć owu i endometrium jednorodne...ja pierwsza @ dostałam 28 dni po zabiegu, druga 31 dni a trzeciej juz nie :-)
Ojej to niebawem...bedziemy trzymac kciukimam nadzieje ze zaliczetymbardziej ze obcokrajowiec jestem
byloby milo
ale napewno dasz rade:-)zachęcać mnie nie trzeba, zostanę na pewno, to niesamowite ile wsparcia można uzyskaćWtam Cię Króliczku i tulę mocno do serduszka. Prosze zostań z nami ( tu bedzie duzo łatwiej - zobaczysz).