• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aga,no śniło mi się,ze Twoja fasolka ok:rofl2:
A mój gin nie ma samolocika tylko kozetkę.Taka podwyzszoną,ze schodkami dla ciężarnych:-D Wystarczy,ze w szpitalu jak leżałam do w kółko na ten samolt trzeba się wdrapywać.pomijac,że z brzuchem niewygodnie,to jakoś tak same wiecie,uwlaczająco:baffled:I po co skoro równie dobrze można zbadać na kozetce?

hej dziewczynki
pozdrawiam wszystkie nowe aniołkowe mamy i przytulam mocno , nie było mnie rzez jakiś czas a tu tyle nowych dziewczynek przeraża mnie to . . .
podczytywałam was na bieżaco ale joks nie mam sił pisac coraz bliżej do daty porodu tak mi strasznie źle . . .
aga ir powodzonka na egzaminie na pewno zdasz zdolna dziewczynka z Ciebie
Aga AJ kasiek edytka- dziekuje za pamieć
Gabi placuszku mam nadzieje ze odlzeyn jeszcze nie masz biedactwo :)
reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie niestety nie pamietam juz wszystkich postow za duzo tego bylo :-( przepraszam

aaa mowisz ze ci sie snilo ze z moja fasolka ok...hehehe to pewnie na odwrot bedzie....tak mowia...nooo.....to pewno nic z tej fasolki nie bedzie ...hehehe....zreszta nie ma staranek heheh....chwila zapomnienia byla ale to nawet nie wiadomo czy wtedy jak powinna hahhaha....bo teoretycznie rzecz biorac to roznie tearz chyba u mnie bywa....

ilonka nie nie jestem hehhehe...dziewczyny sobie porobily a ja nie widze nic jak tam wchodze i zrobilam mojego zeby zobaczyly czy one widza.....i tak zostalo...powiedzialy ze mam zostawic na razie a jak przylezie @ to skasuje:):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry