reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Maggi - buziaczki stęskniłam się za twoim optymizmem , obiecuje częściej się pojawiać.
Dłaczegotak- sesja to swietna pamiątka nie tylko dla ciebie ale i dla potomstwa , jest okazja korzystaj!

Dlaczegotak niedenerwuj się wszystko będzie w porządku , poprostu dał ci się we znaki żebyś wiedziała z kim bedziesz miała do czynienia.Trzymam dziewczątka za was kciuki.
A u mnie po staremu , moja pani ginekolog po 2 miesiącach od staty stwierdziła zebym zaczeła próbować starać się ale cóż niemam materiału genetycznego , bo ciągle ten materiał pracuje.Dziś np. widziałam go 30 min. i zobacze pewnie nad ranem. I jak się niezałamać.

Dlaczegotak Bez paniki, wszystko jest ok ;-) Choć nie dziwie się ze na kazdy ból zwracasz uwage...

mbieg a jutro ma być w ogóle zimno slyszałam :-( Skad jestes? Ja z samego środka ;-) (Śródmieście) Choć to dopiero od wrzesnia, wczesniej fordon.

Maggie do tesciku jesczze sporo czasu. Planuje jakos w przyszlym tyg. pewnie koniec.

Jezyk Ja juz staram się odzywiac samymi pelnowartosciowymi potrawami, odpoczywac itd zeby w razie czego... A i tak mi mało...
Jeny z chęcią (jesli bede w ciazy) ominelam bym pierwsze miesiące i wystartowala od razu z kopiącym dzidziem.

Aha gin stwierdza ze to plamionko to bylo owulacyjne...:eek:

Dziendoberek! No to jestem pierwsza we wtorkowy poranek. PADA SNIEG..:baffled::baffled::baffled: A pod koniec tygodnia temp. ma spasc nawet do -8 :szok:. Nie bylo zimy na Boze Narodzenie to teraz nadrabia.
Gabi, kiedy Ty dziecino sypiasz???? A tak w ogole, to zapomnialam Tobie i Jezykowi napisac, zebyscie sie nic nie martwily swoimi niejadkami. Stanowczo lepiej jak dziecko jest szczuplutkie niz zatuczone. A na przykladzie mojego brata, ktory byl malym chodzacym szkielecikiem przez cale dziecinstwo moge stwierdzic, ze z tego sie wyrasta. Teraz chlopisko jak dab 190cm ponad 100kg zywej wagi. Bedzie dobrze :-).

Caluski i milego dnia dla wszystkich pan. Znikam bo praca :eek: czeka...

i ja witam w piękny zimowy poranek. u nas też trochę śniegu na zewnatrz:szok::szok::szok::szok:
na szczęście nie dużo ale mam nadzieję że padać więcej nie będzie.
zmykam do pracy.
Całuski i miłego dnia

Hej dziewczynki!!!!!
Normalnie zima nas dopadła!:baffled:
Wczoraj to miałam chęć i zapał do sprzątania, ale dzisiaj mnie opuścił, jak spojrzałam za okno.
Maggie gratuluję sprawdzenia matur:-)!!!!!! i wspaniałego ciasta:-D. Teraz to już nie masz wymówki, jedziesz do ukochanego i tam twórzcie wspólne dzieło:-)
Dlaczegotak, sesja zdjęciowa, hmmmm..... pewnie że TAK, nie ma nad czym sie zastanawiać :-D
Kwdziewa przez 30 minut też można dużo zrobić :-)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!! Miłego CIEPŁEGO dnia!!!!!:-)

Cze dziewczynki, wczoraj nie moglam sie zalogowac :-( nie chcialo mi znalezc serwera. Ja dzis ide do angielskiego gina i nawet nie wiem czego sie mam spodziewac, pewnie mnie nawet nie zbadaja te matoly :no: ale grunt, ze sie wreszcie doczekalam (2,5 miesiaca oczekiwan) :wściekła/y: U mnie po tych starankach chyba sie nie zanosi na tego dzidziusia, a raczej na @. Brzucho mnie boli jak na @ tylko PMS- U NIE ma, co bardzo dziwi mojego L. :-D:-p:laugh2: Zobaczymy...

Maggie- kochana ciesze sie ze Ci ciasto sie udalo :rofl2: ja je uwielbiam, czasem przekladam zmixowanymi bananmi z galaretka :-p.
U nas tez jest zimno i to nawet bardzo :szok: ale pogoda u ciebie to przegina ...:laugh2: wspolczuje!!!

Dlaczegotak- rob te foty i wrzuc tu nam jakas! Ja tez mam zamiar zrobienia malej sesji ciazowej- oczywiscie najpierw musze w nia zajsc hehe:laugh2::-D:rofl2: Ale na taki slodki brzuszek patrzec to poezja... :tak:

Mika- ja jade do Polski w czwartek i az sie normalnie przerazilam :szok: nakupilam wiosennych sukienek, pochowalam zimowe rzeczy do schowka a tu zimnica :angry: beda mrozone jaja w koszyku :laugh2:

Gabi- :-) usmiech prosze...

Cyprysiowa- kup sobie tego ananaska :tak: i zjedz calego sama! :-D a kiedy masz termin @ moze zatestujemy razem? ;-)

reklama
Dzień doberek

U nas tez zima. Śniezek pruszy, masakra. Ja chce juz wiosne!!!

Muffy Mówisz ananaska całego, świerzego? ;-) Ja planuje tescik w piatek ale nie ten tylko nastepny(po swietach) ty napewno szybciej bedziesz robic.

Do góry