slodziutka_e
Fanka BB :)
No hej dziewczynki
Agula Irl a Ty dzisiaj miałas do lekarza uderzać ponoć? Zrezygnowałaś?
Gabi cieszę się że napisałaś... w sumie to pisałaś wczoraj ale jakoś tak pustawo tutaj bez Ciebie... jutro faktycznie już tylko 99 dni.... juz tylko dwie cyfry!!!
Buziale dla wszystkich
Uciekam z tego brudu... (mieszkanko)

Karolka... cały czas myślę o Tobie...
Agula Irl a Ty dzisiaj miałas do lekarza uderzać ponoć? Zrezygnowałaś?
Gabi cieszę się że napisałaś... w sumie to pisałaś wczoraj ale jakoś tak pustawo tutaj bez Ciebie... jutro faktycznie już tylko 99 dni.... juz tylko dwie cyfry!!!
Buziale dla wszystkich
Uciekam z tego brudu... (mieszkanko)

Karolka... cały czas myślę o Tobie...
U nas jak mialam wizyte przed pobraniem plynu z pania genetyk to mi powiedziala ze wstepne wyniki sa po dwóch tygodniach nazwala to z pierwszej hodowli ale potem trzy razy powtórzyla ze oni tu nie lubia telefonów wiec zeby cierpliwie czekac i czekac na lis od nich bo tylko w listach przychodza dobre wiadomosci oczywiscie nie wzielam sobie tego do serca i dzisiaj z samego rana tam dzwonilam no ale niestety...ehhh wykoncze sie nawet nie wiecie jakie okropne jest to czekanie..no ale nie pozostaje nic innego mam tylko nadzieje ze usg które mam w przyszlym tygodniu troche mnie uspokoi bo juz bedzie dobrze widoczny kregoslup..do tej pory wszystko bylo super ale niestety w poprzedniej ciazy jak poszlam na usg polówkowe okazalo sie ze jest juz tragicznie a wczesniej nic na to nie wskazywalo oprócz tego ze wlasnie mimo 22 tyg nie czulam ruchów...a na usg dzieciatko prawie wogóle sie nie ruszalo a teraz niestety tez nie jest zbyt ruchliwe....a jak jest u Was babeczki czy dzieciaczki na usg bardzo brykaja???