Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak biorę ten lek na noc to jest ok i tak będę robić.Kinguś więc może faktycznie po tych lekach coś się kipesko czujesz? Hmmm co by Ci doradzić. Zaczekaj może jeszcze troszkę ale jak będziesz się źle czuć to warto pomyśleć o zmianie na inny lek.
Jak w pracy? Już całkowicie zaaklimatyzowana?

Super szczególnie ten drugi obrazek

Witaj. Na pewno wszystko będzie dobrzewitam was wszystkie i kazda z osobna. podczytuje Was dosc czesto, ale jakos nie mialam odwagi pisac. zrobila sie ze mnie straszna panikara. ale w koncu sie odwazyłam, zapisalam sie nawet na lipcóweczki. tak, nadal nie moge w to uwierzyc. termin mam na 23 lipca. dla tych aniołkowych mamuś które mnie nie znaja, przedstawie moja historie.

Ja też będę pewnie panikować jak uda mi się zajść w ciążę ale trudno nam się dziwić.
Bóle miałam jak przy @Ja też mam ochotę na zapiekankę. Mój M się pochwalił, że w pracy jadł i narobił mi ochotyMam ochotę na zapiekankę a mój M sobie zasnął,nie mam odwagi go budzic,żeby zajechał![]()