• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie troszke nerwowo bo jeszcze tydzien tutaj a teraz troche bede pracowc w swieta rano i wieczorem wiec po jakichs 10 godzin dziennie ale mam szefa ok wiec pewno bede mogla duzo siedziec..........................

To dobrze ze masz takiego wyrozumiałego szefa....to wazne.....
a ja właśnie skonczyłam pakowac czesc prezentów....reszta jak mała zaśnie....lubię dawac pezenty...więc nie-co mi sie humor poprawił.....

Kinguś same dobre wiadomości, to do dzieła:tak:.
Nie wierzyłam, że po kilku tabletkach może być taka różnica. ;-)

Hej,chciałam sie pochwalić,że piękną choinkę mamy,ale przed chwilą....Choinka bęcla...dwa razy.
O jejku dobrze, że nikogo nie skaleczyło.

Z pozytywów - maluszek pięknie rośnie ma już 71 cm !!! i waży ok 7,7 kg , siada , bawi się stópkami , gaworzy , przewraca z plecków na brzuszek i z powrotem i jest chyba najradośniejszym chłopczykiem na ziemi - taki chichrotek z niego :-D uwielbia swoje zabawki , a jak chce spać to przytula lewka i usypia . A i śmiesznych rzeczy - daje rączkę do całowania :-p Jest przekochany !!!
Super:-) Może wkleisz zdjęcie ;-)

KINGUŚ..... piekne pecherzyki,, ale tez mam pytanie jak wróbelek,, to znaczy że szanse na blizniaki,,,, heheh no to do dzieła kochana,, trzymam kciuki,,,,,,,,,
Nie mam pojęcia ale wystarczy mi jedno i aby zdrowe było :tak::tak:

w domu juz choinka ubrana,,,,,,, mały czeka na Mikołaja,,,,
:-) No to już gotowi jesteście na święta :tak:

Proszę dzis o kciuki za wizytę....
Czekam na wieści

Kasiek mam testować w nastepny poniedziałek. Dwa testy juz przygotowane leżą w szafce:-D:-D:-D
O to mocno zaciskam kciuki:tak: Ja też mam jeden test w szafce ;-)

Moje drogie ja sie żegnam narazie lecę do fryzjera robic sie na bóstwo.... Zobaczymy co z tego wyjdzie... czy mnie mąż pozna jak wrócę:-D:-D:-D
I jaki efekt? zadowolona?

jestem;:):):)
NAWET DZIS NIE BYLO BLEEEE HEHEH
Fajnie, że masz apetyt, po Twoich postach to ja zawsze do lodówki biegnę ;-)

wpadam tylko na moment:-D
Byłam na zakupach i mam już chyba wszystkie prezenty.
My też już mamy wszystko, tylko czekać na św. Mikołaja ;-)

hej dziewczynki a ja dzis czuje sie bleeee przyszla @ widze ze mi sie juz wyregolowal cykl po tej histeroskopi bo dostalam @ po 28 dniach wiec wracam do normy
Dobrze, że się wszystko reguluje :tak:

prezenty chyba juz mam wszystkie....zostały słodycze...i koniec latania po sklepach....wkońcu......
Ja to nie lubię biegać po sklepach jak jest dużo ludzi. My w tym roku wcześniej zaczęliśmy kupować i mamy już z głowy.:-)

Modroklejko bardzo dziękuje za życzenia i Tobie również życzę radosnych i spokojnych Świąt.

Dziewczynki prośba o świeżutkie fluidki :tak::tak::tak:

ja prezenty mam juz pod choinka ale to dlatego ze nie mam miejsc zeby je schowac hi hi hi Poza tym u nas jeszcze nie ma dzieci to nie ma sensu chowac i tak wiemy co dostaniemy ale w nastepnym roku bedzie juz inaczej!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry