Cześc dziewczyny:-)Mój M pojechał na gwiazdkowe spotkanie do pracy,ja posprzątałam połowę mieszkania i siedzę sobie sama.U mnie ten przedświąteczny klimat w tym roku jakoś obok,nie cieszy,nie zachwyca.
Kasiek cieszę się,że u ciebie okey,suwaczek mknie do przodu a fasolka ma się dobrze.Pytasz o staranka,no więc nawet nie liczę który dziś u mnie dzień cyklu,staranka takie sobie,pisałam swego czasu,że miałam na teście drugą słabą kreskę ale za dwa dni dostałam @ teraz się skończyła ale plecy bolą dalej i zaczęło lekko pobolewac podbrzusze,nie mam apetytu,chyba wychodzi dopiero cały stres po śmierci taty i chyba nie ma co myslec o starankach.Ale za ciebie mocno trzymam kciuki.
Agi28 mówisz że za niedługo testujesz?życzę ci ll kreseczek z całego serduszka.
nie wiem czy już po wizycie,wierzę że zobaczyłas zdrową i szczęśliwą fasolkę,daj znac jak było
Wróbelek w sylwestra wizyta u ginka?na pewno będzie cudownym zakończeniem starego roku,życzę szczęsliwego powrotu to Polski.
AgaAj cieszę się,że samopoczucie lepsze,zobaczysz będzie jeszcze pięknie,już ci to pisałam.
Słodziutka mam nadzieję,że do nas wrócisz,wiem musisz miec czas na ból i łzy ale nie poddawaj się,jesteś silna
Wonka,AgaIrl,MadzikT,Doka,Marlena78,Niusia,Gabi,Mordoklejka,Jezyk i niewymienione dziewczynki mocno tule i pozdrawiam.