• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nowe dziewczynki witam i tulę do serducha.. Tu znajdziecie swoje miejsce.......przykro mi z powodu waszych strat... ale ja wierzę,że wkońcu każdej z nas się uda..........:-):-):-):-):-)

Wróbelku,,,,,, widzę,,że gustujemy w podobnych imionach....IGOR,,,he he Hania( rozważałam to na imie dla dziewczynki,, mam przyjaciółke o tym imieniu i jest postanowione,że na drugie dziewczynka bedzie miała Hania,,,, bo piewsze JULcia..heeh a nad chłopcem ,,mąż ma swoje i nie chce odpuścić,,,,,, on strasznie chce BORYSa,,heh a ja niebardzo,,,,,,

Alla,,,, cieszęsię że z dzidzią wszysto ok,,,,,,,i co za śpioszek heheheh.....

Kingusia......wysyłam fluidki na te pęcherzyki:-):-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pikselko no śliczny ten Aniołek.......wy to macie zdolności,,,,,,,:-D:-D:-D:-Djak Wiki???

reklama
DILAJLA, SELENKO,,,,,,,,,gdzie wy się podziewacie???????pozdrawiam.....

Karolka.... ja mimo wszystko jestem dobrej myśli... i trzymam kciuki......

Aga AJ,, aga irl, Alutka.....:-D:-D:-D

GAbi...;-)

Marlenko, Szafirku...... Mała, Niusia,,,,,,,Kasik.......Also,,,,,,A, Jeżyk, Gabi, Miruś,, Mordoklejko,, Dlaczegotak.........Cyniczna,,,,,,ALicja,,,,,,,,Miglak,,,,,,,,,pysia........i wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam,,,,

Hej Karolka.........:-):-):-)

oj jestem,,jestemmmm,,,,,,,,,,,dalej się nakręcam,że coś nie tak,,,,,,,,,,,,,,buuuuuuuu:tak::tak:
ale widzę ,że Ty jedna na posterunku,,,,,,,,,:-):-):-):-):-)

Kasiek u mnie bedzie chyba Hanna Agnieszka a Borys nie jest najgorszym imieniem Przyzwyczaisz sie........................................................................

Karola jak tam????????????

heheh ktoś musi wartę sprawować,,heheh a ja musiałam nacieszyć się kompem,,,,,,, kurcze przez to Igor ma labe i jeszcze bajki ogląda ,,,ale jutro za to da nam pospać hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry