• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie!!
Prosiłam o małą produkcję a jak Asia przyszła to widać odrazu.. skutki :-p

WItajcie kochane dziewczynki

Gabi... ależ miałaś dzień...:baffled: a jak się już czujecie??? Lepiej? I wymyśliłaś jakieś rozwiązanie tej całej sytuacji.

Wszystkie dziewczynki całuję...

Dziś.. poczułam magię świąt!!!!

czesc edzia...

wlasnie gabi......bo ja mam pomysla dla ciebie.....idz do lekarza i wez skierowanie na karetke...w kazdej przychodni mozna cos takiego zalatwic...skierowanie na przewoz,....za to sie nie placi a karetka cie zawiezie i przywiezie.....sprobuj.....

Cześć Dziewczynki!!
Nie odzywałam się ostatnio, ale w piątek do wieczora byłam u moich rodziców, w sobotę od rana sprzątałam, gotowałam i takie tam a wczoraj znowu byłam u rodziców i tak zleciał mi weekend:biggrin2:
Teraz idę poczytać co tam u Was słychać, pozdrawiam:biggrin2:

Witam Nową koleżankę... Anetkę. Straciliśmy maleńswta w podobnym czasie.. Przykre te święta.. w tym roku. Nie takie miały być. Ale - ja znalazłam SWÓJ cel i radość. Znów. Tak jak napisałam poczułam dzisiaj MAGIĘ ŚWIĄT! Prawdziwych świat.. tych świąt w sercu....
Pozostań z nami.. będzie Ci lżej z każdym dniem.

Alicja!!1985!! Cieszę się że wkońcu jesteś!! A co to za termin był.. byleby do 22?? Na NK??:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry