• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
eeee.....ja kiedys tez tak robilam ale teraz to daje na luz...powoli sobie robie i tylko to na co naprawde bedziemy mieli ochote jesli chodzi o jedzenie.....zreszta andrzej bedzie mi pomagal....dzis upieke jeszcze te pierniczki bo dziewczyny beda dekorowac...juz im kupilam mnostwo roznych kolorowych i czekoladowych cukiereczkow,srebrne kuleczki i farbki spozywcze do pokolorowania lukru.....bedzie co sprzatac heheheheh...ale co tam....to nasza tradycja.....

haha właśnie mój dyro zajrzał a ja na necie ale zapukł kulturalnie dajac chyba czas na przygotowanie sie do wizyty hihi
złożył mi życzenia ,pogadalismy o kryzysie i planach sylwestrowych i poszedł..
wesołych świat hihi

reklama
no jasne...zrob przeglad lodowki wrzuc co masz ugotuj i zrobione....:):):)
to byl zart...ale ja zawsze sie smiejeze bigos robi sie wtedy gdy trzeba wykorzystac koncowki wedlin i kielbas,.....ja dodaje smazone pieczarki ,duzo smazonej cebuli z czosnkiem,troche czerwonego wina,suszone sliwki i przyprawde do dan z kapusty i bigosu.....i koncentrat pomidorowy.....no i gotuje go tylko z kiszonej kapusty.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry