• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja pieczenie zostawiam na jutro. Jutro piec będę zatem... torta kawowo-czekoladowego z wiśniami, sero-maka, orzechowca, jabłecznik z budyniem... i ani jednego kawałeczka z ww. nie spróbuję!

reklama
Asiu.. rybka to i koniec lutego i aż do końca marca :-D więc rozległy ten czas.. ale możesz spokojnie zaczekać na mnie :tak:;-) nie pogniewam się :rofl2::-D:tak:;-)
Tak była u nas chwila niewypowiedzianego szczescia, które znów musiało odejść. Jaki Boski plan w tym jest? Nie wiem.. próbuję znaleźć sens. Choć czasem siły brak.

Wróbelek tak 13 tydzień zaczełaś jak nic...:-D:rofl2:

Cyniczna, w końcu można poczytać Twoje superanckie teksty:-)

A ja mam dzisiaj mega lenia i naprawdę nic mi sie nie chce, już dawno nie obijałam się tak jak dzisiaj, ale praca nie zając i nie ucieknie:-D

Uffffffffffffffffffffffffffffff Ojojoj Moj M wyczaił i sie cieszy Mowi ze ma wolne i jakies plany ale atykoncepcja (pies) nas nie opuszcza nawet na krok..................

A ja jutro porobie już miesa na Świeta i sałatki na Wigilie Musze sie wyrobic w 2 godziny z kolacja w środe jesli nie chce jej jesc sama wiec nie wiem czy jutro znajde c\zas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry